وقتی خوابید فلششو بشکن. دیگه تکرار نمیکنه 😂 عکسا پخش میشه خ بده، خیلی کانالای تلگرام، یا تو اینستا ...
بحث پخش شدن نیست دست خواهرشه غریبه نیست که بترسم.حرفم اینه که دوست نداشتم کل عکسام دست کس دیگه ای باشه حتی خواهر خودم.فردا رک میگم پاک کنه نمیتونمتحمل کنم
کین طلب در تو گروگان خداست زانک هر طالب به مطلوبی سزاست 💓❤💓
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم نگو یه جوری نقشه بکش یه روز که میری اونجا فلش و کش برو و یه جوری پاک کن .یه جوری که انگار اب ا ...
اینجوری اگه همسرش بفهمه زندگیش خراب میشه. به نظر من بیخیال شو، کاریه که شده. من اول ازدواج تو یه مراسمی یه سری عکس با گوشیه جاریم گرفتیم چون خودمون ش ارژ نداشت، بعدن که عکسا رو خواستیم همه رو پاک کرده بود. کاریش نمیشه کرد بعضیا بیشعورن دیگه...
وا اخه نمیاد لا داداش خودش اینکارا بکته یعنی اینقدر جلبه .با عکسا زنداداشش.نه فکر نکنم نمیکنه ...
عزیزم اونایی که عکسشون پخش میشه که عمدی نیست! فلش ممکنه گم بشه، کامپیوتر ممکنه خراب بشه ببرن تعمیر، من فلشم پارسال گم شد هنوز ناراحتم نمیدونم چیا داشتم روش 16 گیگم بود :/
تازه جدا از بحث پخش شدن که واسه بعضیا اهمیت نداره، عکس حریم خصوصیه و نمیشه دست هرکسی باشه چون دلش میخواد، حالا واسه یادگاری اشکال نداره ولی نه اینکه کل آلبوم!!!
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
خب دوست نداشتم😢 ببین هنوز عکسا خامه هیچ ادیتی نشده تازه میخوام از بینشون انتخاب کنم.بعد فکر کن همش ...
یه جور یواشکی پاک کن تا دهنش سرویس بشه یا فلش و بردار و از بین ببر.کی میفهمه بعدم گم شده .اونوقت اگه دنبال فلشم گشت و ازتون پرسید تازه بندش کن جیغ و داد کن و به شوهرت بگو بیا ببین بی غیرت ،فلش معلوم نیست چطور شده حالا برو از فردا عکس زنت و تو دنیای مجازی ببین .هم شوهرت ادب میشه هم اون خواهر شوهره فضولت