نه کار خوبی میکنی ولی تو جمع خوب باش به جوری نگو انگار ازرو دلخوری نمیری بگو کار داشتیم ولی بیادتونیم نذار بهونه داشته باشن من اینجوری با خانواده شوهرم هر شش ماه میریم اوناهم نمیتونن گله کنن
خیلی بچش خیلی به پدرشوهرم گفته بود اینا برامن هیچی نمیخرن منم براش از دونیای دوتومنی یه جورابو یه کش مو خریدم ایی سوختنا ولی خندیدم حرفش بشه میگم اندازه توانمون بود خخخخخ
عکسا پخش میشه خ بده، خیلی کانالای تلگرام، یا تو اینستا عکس عروسی و خصوصی ملتو میذارن واسه متن عاشقانه و شر ور کلا پخش میشه
ضمنا فلش قابل ریکاوریه حتی اگه پاک بشه. از اول میشه کل فایلای قدیمو برگردوند
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
بنظرم نگو یه جوری نقشه بکش یه روز که میری اونجا فلش و کش برو و یه جوری پاک کن .یه جوری که انگار اب از اب تکون نخورده اینجوری خواهر ومادرش باهم یکسان میشه مثه سگم فکر میکنه که عکسا چی شدن
منکه نمیذارم برام حرف بمونه میترکنا ولی نمیتونن گله کنن اوناهم منو خیلی اذیت میکنن اول با سیاست بودن من بندو اب میدادم الان من بازیشون میدم اوناهم باسیاست نمیتونن چیزی بگن بعد هرازگاهی علنی حرص میخورن من پیش شوهرم عزیز میشم که بدرفتاری کردن مثلا بخدا از زندگیم بگم کتاب میشه باورتون نمیشه اولا اشکام میریخت خودم نمیفهمیدم ازبس افسرده شده بودم
والا اخه میخوای چیکارش کنی .دوتا عکسه دیگه .همچین اعصاب خودش و خورد کرده که میخواد سکته کنه از جون خودت که مهم تر نیست که.هپینجوری که گفتم برو پاکش کن دهن مهنش اسفالت میشه.