2777
2789

نه کار خوبی میکنی ولی تو جمع خوب باش به جوری نگو انگار ازرو دلخوری نمیری بگو کار داشتیم ولی بیادتونیم نذار بهونه داشته باشن من اینجوری با خانواده شوهرم هر شش ماه میریم اوناهم نمیتونن گله کنن 

هرجور ذهنت و زندگیت راحت تره همونو انجام بده 

آخ دام میخواد چند نفر تروررررر کنم خیال خودمو راحت کنم که اینقدر ناراحتم نکنن اما دلم نمیاد 

خدایا مرسی که هر چی مشکل بود برام میفرستی ...سپاسگزارم 😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سایت بری شکست عشقی برا کی میخوری؟😐

برای تاپیک ها 😢😢

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  
نه کار خوبی میکنی ولی تو جمع خوب باش به جوری نگو انگار ازرو دلخوری نمیری بگو کار داشتیم ولی بیادتونی ...

بخاطر این اخلاق های گندش بدم اومده ازش جلو من با یکی دیگه که میشناسم یه جوری گرم میگیره حالا با من انگار قاتلم 

خیلی بچش خیلی به پدرشوهرم گفته بود اینا برامن هیچی نمیخرن منم براش از دونیای دوتومنی یه جورابو یه کش مو خریدم ایی سوختنا ولی خندیدم حرفش بشه میگم اندازه توانمون بود خخخخخ

تازه سریع فلششو برداشت ک ی وقت پاک نکنم

وقتی خوابید فلششو بشکن. دیگه تکرار نمیکنه 😂

عکسا پخش میشه خ بده، خیلی کانالای تلگرام، یا تو اینستا عکس عروسی و خصوصی ملتو میذارن واسه متن عاشقانه و شر ور کلا پخش میشه 

ضمنا فلش قابل ریکاوریه حتی اگه پاک بشه. از اول میشه کل فایلای قدیمو برگردوند

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
تازه سریع فلششو برداشت ک ی وقت پاک نکنم

بنظرم نگو یه جوری نقشه بکش یه روز که میری اونجا فلش و کش برو و یه جوری پاک کن .یه جوری که انگار اب از اب تکون نخورده اینجوری خواهر ومادرش باهم یکسان میشه مثه سگم فکر میکنه که عکسا چی شدن 

خیلی بچش خیلی به پدرشوهرم گفته بود اینا برامن هیچی نمیخرن منم براش از دونیای دوتومنی یه جورابو یه کش ...

الان به همه گفته میخوایم بریم خونشون براش کادو گرفتم حالا موندم کادو بیارن میخوام هیچی نگم که این چیه و برای چی آوردی شوهرمم جرات داره چیزی بگه

بنظرم نگو یه جوری نقشه بکش یه روز که میری اونجا فلش و کش برو و یه جوری پاک کن .یه جوری که انگار اب ا ...

بهترین راه  فقط اونجا پاک نکن سر برسه بفهمه عملیات لو بره تازه حرس نخور عکسه دیگه بلاخره پاکش میکنی 

منکه نمیذارم برام حرف بمونه میترکنا ولی نمیتونن گله کنن اوناهم منو خیلی اذیت میکنن اول با سیاست بودن من بندو اب میدادم  الان من بازیشون میدم اوناهم باسیاست نمیتونن چیزی بگن بعد هرازگاهی علنی حرص میخورن من پیش شوهرم عزیز میشم که بدرفتاری کردن مثلا بخدا از زندگیم بگم کتاب میشه باورتون نمیشه اولا اشکام میریخت خودم نمیفهمیدم ازبس افسرده شده بودم

با نمک

والا اخه میخوای چیکارش کنی .دوتا عکسه دیگه .همچین اعصاب خودش و خورد کرده که میخواد سکته کنه از جون خودت که مهم تر نیست که.هپینجوری که گفتم برو پاکش کن دهن مهنش اسفالت میشه.