2777
2789
عنوان

با این پسرای اعتماد بسقف چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 28 پست
 😅😅😅😅 برامنم خییلیییییی پیش اومده..یارو میگف باید زنم بشی....ی بارپیام داده بود توزنمی مگه ...

تو زنمی مگه نه!

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
وای فامیل مارو نمیشناسین اینو بگم که فقط خدا باید به دادم برسه 😂

توام برو به همه بگو این مزاحمم شده

با جیغ و گریه

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب آدمی بوده

اره اخه فک میکرد قرارزنش بشم..خانوادش میگفتن عروس مایی😐😐😐

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
خب شاید دوست داره خیلی رسمی , نه بشنوه    

دوست ندارم بابام بفهمه چون بابام از خانواده ی پسرداییم اینا خوشش نمیاد ولی بروی ما نمیاره اگه بابام بفهمه دیگه نمیذاره من برم تو جمعایی که اونا هستن..اون پسردایی بیشورم اینو همه جا همراه خودش میاره اصن درک نمیکنه که بابا این فامیل زنته واسه چی میاریش بین ما

دلم میسوزه براش ...ازین خجالتیاس

دلت نسوزه اینا همش فیلمشونه   خشن باش

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

بهش بگو من رسمی و محترمانه نظر منفی مو گفتم ممنون میشم به شخصیت خودتون و من احترام بذارید و دیگه پیامی ندید و اصلا حرفشم نزنید چون مجبور میشم اون روی سگ خودمو نشون بدم کلا نه تنها اینجا بلکه از فامیل بلاکت کنم 😦

نمیدونم چرا یهو عصبی شدم🙄🤪 

خوب اینو نگو

بهش بگو این سیبو میبینی؟🍎 

خدا روزیتو جای دیگه حواله بده 😐 

😃😃😃😃

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
از من میشنوی یه بار برو رودر رو باهاش کاملا جدی و خشک صحبت کن تا بفهمه نمیخوایش..اینطوری داره فکر می ...

رو دررو که من اصن یه شهر دیگه زندگی میکنم اون تو روستایی که هفت ساعت تا اینجا راهه😐ولی آخرشو موافقم 

بهش بگو من رسمی و محترمانه نظر منفی مو گفتم ممنون میشم به شخصیت خودتون و من احترام بذارید و دیگ ...

میگه خیلی دوست دارم نطرت برام مهمه واسه همین اول از خودت میپرسم..بعد میگم نه باز میگه من میرم با خانواده میام..میگم مرسی ک انقد برام احترام قائلی...زبون نفهمن چرا این پسرا

میگه خیلی دوست دارم نطرت برام مهمه واسه همین اول از خودت میپرسم..بعد میگم نه باز میگه من میرم با خان ...

بابا اصلا نفهمیده تو واقعا جوابت منفیه فکر میکنه ناز میکنی رک باش محترمانه آب پاکی رو بریز رو دستش

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است