2777
2789

شوهرم اومده میگ بریم خونه مامانم بشینیم...ینی چی اخه.ما مستاجریم و ماخ دیگ وقتمونه اینم اومده میگ بریم اونجا....من اصلا حاضر نیستم برم اونجا با اون زندگی کنم تازه خونه هاشم قدیمیه.😣😣😣😣بهش میگم نمیام میگه پس برو خونه بابات😢میگ چرا وقتی خونه داریم بریم مستاجری.من نمیخوام خدایا.از طرفی خونواده شوهرم کخی هستن مادرشوهرمم یکم فضوله سر شوهرمو پر میکنه برا همیناس ک نمیخوام برم.من الان باید چطوری شوهرمو توجیح کنم اخه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن اصن نری ها رفتن همانا و دوچندان شدن مشکلاتتم همانا

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.

تو نرو بشین خونه خودت ببین چجوری میخاد بفرستت خونه بابات بقول ما پیشیه اولدورور گوز قورخودا 

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.

بهش بگو همه روانشناسا میگن خونه مادر شوهر زندگی کردن باعث اختلاف میشه 

خوبه با مامانت دعوام بشه یه عمر اسیر بشی رومون تو روی هم باز بشه؟

بگو خودت دوست داری طبقه بالای ماماینای من زندگی کنی؟ راحتی ؟ نمیگی یه وقت دعوامون بشه عالمو ادم میفهمن  دخالت زیاد میشه ؟ 

یه وقتی من مریضم خونمون بهم ریختس یه وقتی یه جایی میخوایم بریم کسی نفهمه 

یه وقتی میخوایم  یه حال دو نفره بکنیم صدامون میره ابرومون میره؟