2777
2789
عنوان

مرد خسیس

983 بازدید | 101 پست

سلام.خانمای باتجربه میشه بگین از کجا باید تشخیص داد مرد واقعا خسیسه یا نه! مثلا تو دوان نامزدی چقدر خرجتون میکردن؟؟

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یادمه روز اول ک واس عکس بخاطر ازمایشو بهداشت رفتیم بیرون ،حتی ی لیوان آب خنک هم واسمون نخرید اونموقه فهمیدم ک.......؟!بعدا مطمئن شدم ک درست فهمیدم،و آقا خسیس تشریف داره

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
برین بیرون ببین چجوری چیزی میخره 

در حد توانش اره.اما اون چیزایی ک من توقع دارم نه!

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
من یادمه روز اول ک واس عکس بخاطر ازمایشو بهداشت رفتیم بیرون ،حتی ی لیوان آب خنک هم واسمون نخرید اونم ...

یعنی بعد ازدواج وضع بهتر نمیشه؟؟

من شوهرم، تو عقد اصلا خرج نمی کرد، ولی بعد از ازدواج هر چی بخوام خرج می کنه، حتی اگر بخواهد هزینه زندگی بیاره پایین، به من میگه تو استثنائی و هر چی دوست داری خبر ولی من خودم همیشه اهل صرفه جویی هستم

اینکه به بهونه نداری خرج نکنه بگه بذار جمع کنم برای اینده اینا همش بهونه ست مردی که خسیس نباشه تو ...

اره اتفاقا اینم زیاد میگه ک جمع میکنم واسه اینده!منم نمیدونم درکش کنم یا ترکش!

بگو کارت شارز بگیره برات ...برای اولین کار خوبه

بابا شارژم و همیشه میگیره.حتی نیاز باشه گاها ب حسابمم پول میزنه.اما من دوس دارم هرماه ی مبلغ مشخص بهم بده

مثلا اونروز کفش دیدم گفتم پونصد بزن.گفت فعلا ندارم   

خب بهش بگو اینجوری راحتتری باهم هماهنگ کنید

یبار قرار گذاشتیم هرماه بده.قسط درومد واسش لغو شد