asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 عنوان مرد خسیس 983 بازدید | 101 پست سلام.خانمای باتجربه میشه بگین از کجا باید تشخیص داد مرد واقعا خسیسه یا نه! مثلا تو دوان نامزدی چقدر خرجتون میکردن؟؟ حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸" 1397/02/17 | 20:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Aramis2 عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 6558 ببرش رستوران. ببرش کافی شاپ. اونم از نوع درجه یکهاشببرش بازار و خرید کن. ببین بیرون میرید با آژانس میبرتت یا با اتوبوس و چک و چکنه سر کرایه
0426 عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 4430 من یادمه روز اول ک واس عکس بخاطر ازمایشو بهداشت رفتیم بیرون ،حتی ی لیوان آب خنک هم واسمون نخرید اونموقه فهمیدم ک.......؟!بعدا مطمئن شدم ک درست فهمیدم،و آقا خسیس تشریف داره الهامم(می تونید الی صدام کنید)
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 برین بیرون ببین چجوری چیزی میخره در حد توانش اره.اما اون چیزایی ک من توقع دارم نه! حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 من یادمه روز اول ک واس عکس بخاطر ازمایشو بهداشت رفتیم بیرون ،حتی ی لیوان آب خنک هم واسمون نخرید اونم ... یعنی بعد ازدواج وضع بهتر نمیشه؟؟ حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
tasnim81 عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 948 من شوهرم، تو عقد اصلا خرج نمی کرد، ولی بعد از ازدواج هر چی بخوام خرج می کنه، حتی اگر بخواهد هزینه زندگی بیاره پایین، به من میگه تو استثنائی و هر چی دوست داری خبر ولی من خودم همیشه اهل صرفه جویی هستم
اکاژو عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 815 من هروقت برم بیرون هرچی خوردنی بخوام برام میگیره بقیه چیزاهم درحد توانش هییییی روزگار دردام توسرت
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 اینکه به بهونه نداری خرج نکنه بگه بذار جمع کنم برای اینده اینا همش بهونه ست مردی که خسیس نباشه تو ... اره اتفاقا اینم زیاد میگه ک جمع میکنم واسه اینده!منم نمیدونم درکش کنم یا ترکش! حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
آیلین16 عضویت: 1395/04/18 تعداد پست: 7511 یعنی بعد ازدواج وضع بهتر نمیشه؟؟ نه از الان عادتش ندی بدتر میشه
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 بگو کارت شارز بگیره برات ...برای اولین کار خوبه بابا شارژم و همیشه میگیره.حتی نیاز باشه گاها ب حسابمم پول میزنه.اما من دوس دارم هرماه ی مبلغ مشخص بهم بده حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
نفسم13 عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 3207 بابا شارژم و همیشه میگیره.حتی نیاز باشه گاها ب حسابمم پول میزنه.اما من دوس دارم هرماه ی مبلغ مشخص به ... خب بهش بگو اینجوری راحتتری باهم هماهنگ کنید
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 مثلا اونروز کفش دیدم گفتم پونصد بزن.گفت فعلا ندارم حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 خب بهش بگو اینجوری راحتتری باهم هماهنگ کنید یبار قرار گذاشتیم هرماه بده.قسط درومد واسش لغو شد حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"