asal_i مدیر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 عنوان مرد خسیس | مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 101 پست سلام.خانمای باتجربه میشه بگین از کجا باید تشخیص داد مرد واقعا خسیسه یا نه! مثلا تو دوان نامزدی چقدر خرجتون میکردن؟؟ حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸" 1397/02/17 | 20:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 خب عزیزم... وقتی از دوست پسرت انتظار داری که ۵۰۰ هزار تومان واست بریزه که کفش بخری، خب ببخشیدا، ولی ... یعنی پیدا میشه پسری ک خرج کنه؟البته بدون توقع.چون من رابطه جنسی ندارم با دوس پسرم حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
آیلین16 عضویت: 1395/04/18 تعداد پست: 7511 اخه فقط مشکلم همینه.بقیه مواردش خیلی خوبه.حیفم میاد از دسش بدم!تو این دوره زمونه پسر خوب کمه البته اگر الان هنوز عقد نکردید وظیفه ای نداره هابستگی به رابطه تون دارهببین میتونی با خودت کنار بیای یا نهمن که میگم حالا یه جاهایی کم داره باهاش کنار بیامثلا بگو بجای ۵۰۰ برای ۲۰۰ بریزاما یادش بده که باید به فکر خرج تو باشه
گل_لیلیوم عضویت: 1389/10/21 تعداد پست: 7400 یعنی پیدا میشه پسری ک خرج کنه؟البته بدون توقع.چون من رابطه جنسی ندارم با دوس پسرم نه پيدا نميشه! گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"
بارانه_پاییزی عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 1329 شما توقعت بالاس.من از شوهرم یه جا روم نمیشه 200 تومن بگیرم.اونوقت توقع دارید دوست پسرتون براتون 500 تومن پول واسه یه کفش بریزه ؟فکر نکنم ایشون خسیس باشه دل نبند که تَش تلخیه میشی مثل مَن:نفس تخلیه
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 میخوای بمونی، قبلش با خودت کنار بیا که دیگه قرار نیست اینجوری زندگی کنی و خرج کنی... چون با این درآ ... اخه درامدش فعلا اینه.کارش جوریه ک با گذر زمان وضعش بهتر بشه..واسه همین تردید دارم صبر کنم یا نه.سنشم ۲۶ هس حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 شما توقعت بالاس.من از شوهرم یه جا روم نمیشه 200 تومن بگیرم.اونوقت توقع دارید دوست پسرتون براتون 500 ... خب هروز نخواستم که!شاید دوماه یکبار! حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
روشنک۷۴ عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2122 یعنی پیدا میشه پسری ک خرج کنه؟البته بدون توقع.چون من رابطه جنسی ندارم با دوس پسرم نمیدونم والا...اگه درباره دوست پسر حرف میزنی، من نه تجربه دارم، نه میدونم که باید چیکار کنی...یعنی قصدت فقط دوستیه؟؟؟ازدواج نیست؟؟؟ تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 نه پيدا نميشه! پس چیکار کنم همین خرجم کنه حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
گل_لیلیوم عضویت: 1389/10/21 تعداد پست: 7400 اينم درنظر داشته باش اگه با همين ازدواج كنى ديگه نميتونه واست كلى خرج كنه چون مسئوليت و خرج زندگى گردنشه . راستش تا الان هم خوب خرج كرده گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"
mohi76 عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 584 اگه داشته باشه و نخره اون خسیسی میشهولی اگه نداشته باشه نباید توقع داشت
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 واقعا خوش بحال اونایی ک ازدواج کردن.پسر خوبارو بردین حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 شما نامزدي و توقع داري طرف واست ماهيانه پول بريزه؟؟؟؟ اونوقت باباتون چيكار مي كنه؟؟؟ من نامزدي و عقد ... وظیفشه! حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
بارانه_پاییزی عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 1329 واقعا خوش بحال اونایی ک ازدواج کردن.پسر خوبارو بردین نه بابا کدوم خوشبحال.خداروشکر شوهرم خوبه ولی مشکل مالی داره مشکلمون زیاده توام قشنگ فک کن یا پول انتخاب کن یا اخلاق دل نبند که تَش تلخیه میشی مثل مَن:نفس تخلیه
گل_لیلیوم عضویت: 1389/10/21 تعداد پست: 7400 وظیفشه! درحال حاضر وظيفه اى نداره كه! بذار زنش بشى بعد....اصلا بده دوست پسرت اين تاپيك رو بخونه تا بهتر به طرز فكرت پى ببره. گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"