2777
2789
عنوان

مرد خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 101 پست
خب عزیزم... وقتی از دوست پسرت انتظار داری که ۵۰۰ هزار تومان واست بریزه که کفش بخری، خب ببخشیدا، ولی ...

یعنی پیدا میشه پسری ک خرج کنه؟البته بدون توقع.چون من رابطه جنسی ندارم با دوس پسرم

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
اخه فقط مشکلم همینه.بقیه مواردش خیلی خوبه.حیفم میاد از دسش بدم!تو این دوره زمونه پسر خوب کمه

البته اگر الان هنوز عقد نکردید وظیفه ای نداره ها

بستگی به رابطه تون داره

ببین میتونی با خودت کنار بیای یا نه

من که میگم حالا یه جاهایی کم داره باهاش کنار بیا

مثلا بگو بجای ۵۰۰ برای ۲۰۰ بریز

اما یادش بده که باید به فکر خرج تو باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی پیدا میشه پسری ک خرج کنه؟البته بدون توقع.چون من رابطه جنسی ندارم با دوس پسرم

نه پيدا نميشه!

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

شما توقعت بالاس.من از شوهرم یه جا روم نمیشه 200 تومن بگیرم.اونوقت توقع دارید دوست پسرتون براتون 500 تومن پول واسه یه کفش بریزه ؟

فکر نکنم ایشون خسیس باشه

دل نبند که تَش تلخیه  میشی مثل مَن:نفس تخلیه  
میخوای بمونی، قبلش با خودت کنار بیا که دیگه قرار نیست اینجوری زندگی کنی و خرج کنی... چون با این درآ ...

اخه درامدش فعلا اینه.کارش جوریه ک با گذر زمان وضعش بهتر بشه..واسه همین تردید دارم صبر کنم یا نه.سنشم ۲۶ هس

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
شما توقعت بالاس.من از شوهرم یه جا روم نمیشه 200 تومن بگیرم.اونوقت توقع دارید دوست پسرتون براتون 500 ...

خب هروز نخواستم که!شاید دوماه یکبار!

نمیدونم والا...

اگه درباره دوست پسر حرف میزنی، من نه تجربه دارم، نه میدونم که باید چیکار کنی...

یعنی قصدت فقط دوستیه؟؟؟

ازدواج نیست؟؟؟

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

اينم درنظر داشته باش اگه با همين ازدواج كنى ديگه نميتونه واست كلى خرج كنه چون مسئوليت و خرج زندگى گردنشه . راستش تا الان هم خوب خرج كرده 

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

واقعا خوش بحال اونایی ک ازدواج کردن.پسر خوبارو بردین  

شما نامزدي و توقع داري طرف واست ماهيانه پول بريزه؟؟؟؟ اونوقت باباتون چيكار مي كنه؟؟؟ من نامزدي و عقد ...

وظیفشه!

واقعا خوش بحال اونایی ک ازدواج کردن.پسر خوبارو بردین    

نه بابا کدوم خوشبحال.

خداروشکر شوهرم خوبه 

ولی مشکل مالی داره 

مشکلمون زیاده توام قشنگ فک کن یا پول انتخاب کن یا اخلاق 

دل نبند که تَش تلخیه  میشی مثل مَن:نفس تخلیه  
وظیفشه!

درحال حاضر وظيفه اى نداره كه! بذار زنش بشى بعد....

اصلا بده دوست پسرت اين تاپيك رو بخونه تا بهتر به طرز فكرت پى ببره.