2777
2789
عنوان

مرد خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 101 پست

تصور اینکه در اینده دور قسمتم مرد خسیس باشه دردش اندازه اینه ک خیانت کنه بهم  

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
دقیقا.ی نفر پیداشد با من موافق باشه.شما ماهی ۲تومن واست خرج میکنه.اونوقت اینا دعوام میکنن چرا کفش پو ...

چي بگم والا 

البته يچيزم هست ك بايد ببيني شما چقدر براي ايشون هزينه ميكني 

حالا چ عاطفي چ مالي

من خودم براي مناسبت هاي دوران دوستيمون از ماهها قبل پول جمع ميكردم ك بهترين هديه رو بخرم يا همه جوره دلسوزش بودم

هنوزم مثل قبلم و بابيشتر پولايي ك ميگيرم هديه ميخرم براش

و اصلا يواشكي ازش كاري نميكنم حتي انقدري بهش مطمئنم ك هرچي پول جمع كنم زمانهايي ك احتياج داره همه رو ميدم بخودش..

و هزارتومن پول پس انداز يواشكي ندارم😐😐😂😁

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو نامزدی خجالت میکشیدم چیزی ازش بخوام اونم نمیخرید فقط دور میزدیم و همیشه میرفتیم یه کافی شاپ مورد لاقش بستنی میخوردیم اونم گاهی وقتا نه همیشه فک میکردم خسیسه ولی بعد اینکه رفتیم زیر یه سقف میبینم انقد ولخرجه دیگه دارم دیوونه میشم کاش یه کم اقتصادی تر بود

خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار  برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو 

واقعا با این اوضاع گرونی کفش پونصد تومنی خیلی بالاست ارج یه خانوم به میزان توقعش نیست عزیزم به میزان درکشه نمیدونم خودت کار میکنی یا نه ولی پول در اوردن تو ایران کار اسونی نیست 

من و همسرم دوست بوديم تو دوران دوستي بهترين رستورانها و كافي شاپ ها و غيره رو ميرفتيم تو دوران عقد ه ...

چند سالتون بود ازدواج کردید؟؟؟

خوش به حالتون...

تا حالا یه بار فقط کافی شاپ (مثلا) خوب رفتیم، اونم ارزون ترین چیزشو خوردیم.

هفته ای ۵۰۰؟؟؟

ان شالله خدا بیشتر بهتون بده...

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
چند سالتون بود ازدواج کردید؟؟؟ خوش به حالتون... تا حالا یه بار فقط کافی شاپ (مثلا) خوب رفتیم، اونم ...

٢٠عقد كرديم ٢٣عروسي

از١٤سالگي دوست بودم باهمسرم 

همسر من تنها چيزي ك براش اهميت نداره پوله متاسفانه و من هم ازين طريق پول جمع ميكنم و در زمانهاي گرفتاري همه رو ميدم بهش هميشه هم ميگه يكي ازدلايلي ك هرچقد پول بدم بهت دلم نميسوزهاينه ك حواست ب همه چي هست

حالا من خونه بابام ك بودم اگر ١٠٠٠تومن پول ميموند تو كيفم شب خوابم نميبرد ك چرا خرج نكردمش😐😂🙈

ان شاءالله خدا ب همه انقدري بده ك ايده ال هاشون رو بدست بيارن🙏🏻🙏🏻

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
چند سالتون بود ازدواج کردید؟؟؟ خوش به حالتون... تا حالا یه بار فقط کافی شاپ (مثلا) خوب رفتیم، اونم ...

ولي از من ميشنوي خداروشكر كنيد ك دركنار هميد اگر واقعا عاشق هم هستيد

خدا همه چيزو ك كامل نميده مثلا من يك سال و نيمه بدون اينكه دليلي داشته باشه باردار نميشم 

پول فقط جزئي از خوشبختيه😞

اونموقعي ك باشوهرم دوست شدم هيچي نداشت بااينكه ٩سال ازم بزرگتر بود حتي موقعي ك اومد خواستگاري بابام گفت نميدمت ب اين اقا تو زندگي بدون پول رو نميتوني تحمل كني ايشونم هيچي از خودش نداره  و من مجبور شدم تو روي پدرم وايسم بخاطرش تا همسرم تونست خودش رو ثابت كنه 

همه چيز از اول خوب نيست و ب قول يكي از دوستان ما قسمتاي خوبش رو پررنگ ميكنيم😍

ولي از من ميشنوي خداروشكر كنيد ك دركنار هميد اگر واقعا عاشق هم هستيد خدا همه چيزو ك كامل نميده مثلا ...

خدا رو که شکر میکنم عزیزم...

ولی واقعا تو این زمونه بی پولی خیلی بده...

واقعا پدر در میاره.

ناراحت نباش عزیزم.

خدا رو شکر پول دارید، هزار راه هست واسه بچه دار شدن.

من کاملا درکت میکنم.

چون از وقتی عقلم رسیده، میدونستم که بچه دار نمیشم.

نه رحم دارم، نه تخمک و تخمدان...

یعنی کاشتن که هیچی... حتی رحم اجاره ای هم دردی ازم دوا نمیکنه.

ان شالله به زودی تیکر بارداریت رو ببینیم.

خدا رو که شکر میکنم عزیزم... ولی واقعا تو این زمونه بی پولی خیلی بده... واقعا پدر در میاره. ناراح ...

فداتشم

چقد ناراحت شدم😞💔

اينكه شما ميدوني بچه دار نميشي بااينكه بد هستش اما يجورايي خوبم هست 

من هردكتري رفتم گفت مشكل فقط استرس و اضطرابيه ك داري و من هيچجوره نميتونم كنترلش كنم هرماه هم بيشتر ميشه

ن عزيزم پولدار كجا بود ماهم ٦ماه اول سال درامد همسرم خوبه ٦ماه دوم معموليه ولي اون بنده خدا خودش رو موظف ميدونه ك بمن پول بده بخاطر همين ثابت مونده پول هفتگيه من😐

ان شاءالله يروزي خدا انقدر بهتون بده ك حتي فكرشم نكني

عاقبت بخير باشي ان شاءالله دوست قشنگم😍❤️🙏🏻🙏🏻🙈🌸

فداتشم چقد ناراحت شدم😞💔  اينكه شما ميدوني بچه دار نميشي بااينكه بد هستش اما يجورايي خوبم هس ...

عزیزم دکتر اعصاب برو... قبل از رابطه آرام بخش بخور شاید تاثیر داشت.

ان شااله به زودی باردار بشی

بدت نیادا.اما اینکه از مرد چیزی نخوای پرومیشه فک میکنه وضیفته قناعت کنی

توقع داشتن درسته ولي بايد به جيب طرف هم نگاه كرد،من حس تو رو درك ميكنم،سن و سالم كه كمتر بود اين حس رو داشتم،اصلاً حس خوبي نيست،خيلي روي عواطف اثر ميزاره،اصن باعث ميشه طرفت گاهي از چشمت بيوفته،پس خيلي جديش بگير و سر سري ازش نگذر