2777
2789
عنوان

مرد خسیس

136 بازدید | 3 پست

سلام.خانمای باتجربه میشه بگین از کجا باید تشخیص داد مرد واقعا خسیسه یا نه! مثلا تو دوان نامزدی چقدر خرجتون میکردن؟؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
ا
1
100%
ب
0
0%
حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

من ازش یبار گفتم شارزم تموم شده میشه برام بگیری ... با توجه به وجهی که گرفت فهمیدم خسیس نیس

و از خودش پرسیدم 

توی نامزدی خسیس بودن خفیف مشخص نمیشه چون ممکنه شخص جوگیر باشه اوایل خوب خرج کنه

به مبلغ خرج كردن نيست خيلي

به نوعشه

كاملا معلومه

مثلا شوهر من از همون اول قبل نامزدي هم بيرون ميرفتيم

اصلا اسم غذاهارو نگاه نميكرد طبق قيمت سفارش ميداد

بنظرش فقط گرونتر بهتره😒

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینکه مثلا وقتی با هم بیرون میرین چیزی میخره بخورین؟ یا وقتی میخواد چیزی سفارش بده چقدر مبلغش براش مهمه؟ اینکه اگر براتون هدیه و گل میخره چقدر برای خریدش هزینه میکنه

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌