bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9278 عنوان 🌱🌱✨️ 12298 بازدید | 81 پست 🌱دویدم و در راه فکر کردم که چرا یادم به وسعت همه تاریخ است؟ و چرا آدمها در یاد من زندگی میکنند و من در یاد هیچکس نیستم؟"لطف میکنید کامنت نذارید، ممنونم از درک و شعورتون" مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد... 1404/10/12 | 20:40 96 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9278 🌱به او گفت: من هرگز نمیگویم در هیچ لحظهای از این سفر دشوار، گرفتار ناامیدی نباید شد. من میگویم: به امید بازگردیم قبل از آنکه ناامیدی نابودمان کند. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9278 🌱زن، کمی فکر کن. وقتی خیلی نرم شدی، همه تو را خم میکنند. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9278 🌱پشت ما قصه زیادست؟ فدای سرمان حرف بیربط نباید که ببندد پَرمان. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9278 🌱خواهر سعی کن روی پای خودت بایستی. اگر افتادی، بدان که در این دنیا هیچکس خم نمیشود دست تو را بگیرد بلندت کند. سعی کن خودت پا شوی. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9278 🌱پدر گفت: بابا جان دل آدم عین یک باغچه پر از غنچه است. اگر با محبت غنچهها را آب دادی باز میشوند، اگر نفرت ورزیدی غنچهها پلاسیده میشوند. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9278 🌱ولی او هرگز به کسی حسادت نمیورزيد زيرا حسادت نشانه بدخواهی و دليل ناتوانی و بیلياقتی است. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9278 🌱بی شک اگر دوستت داشت،دلیل غمت نبود. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9278 🌱شد، شد! نشد؛ بشین برات یهاستکان چایی بریزم. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9278 🌱آنقدر عزا بر سر ما ریخته اند کهفرصت زاری کردن نداریم. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9278 🌱آدمیزاد؟ این حجم غمناک. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9278 🌱من اگر میدانستم دنیا این قدر شلوغ است، نمی آمدم. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9278 🌱ما از آنها که تسلایشان میدادیم بسیار غمگین تر بودیم. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9278 🌱نمی فهمد، فهمیدن ایندنیا چه غمی دارد. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9278 🌱من اندوهگین نیستم، خود اندوه جهانم و سرزمینی در سینه ام گریه میکند. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...