2777
2789

امروز سالگرد برادرم بود.شوهرم بخاطر کارش ۶روزه خونه نیست منم خودم رفتم خونه مادرم.همگی جمع بودیم شوهرمم اومد.دیگه بعدش ک برگشتیم تو راه خیلی دلم گرفته بود یادگذشته ها افتادم.گفتم راستی چراخواهرت حرمت شکست تا چهلم برادرم صبرنکرد عروسی گرفت.گفت منو تو خودمونم حرمت نگرفتیم  قبل چهلم رابطه داشتیم.گفتم بخاطر کی بوده گفت هیچی ولش کن گفتم مگه من خواستم بازم هیچی نگفت

انگار دنیا رو سرم آوار شد.بچه ها من اگه قبل چهلم اجازه دادم چون اول بخاطر خودش بوده نخواستم اذیت بشه.اونموقع ها خیلی حساس بودم میترسیدم نذارم بره خیانت کنه.کم سن بودم.برای ۵سال پیشه قضیه.دلیل دومشم من از لحاظ روحی نیاز داشتم اگه گذاشتم رابطه برقرار کنه ن از لحاظ جسمی.اونموقع میخواستم حتی واسه یک ثانیه ک شده ب نبود داداشم فک نکنم.

خیلی حالم بده از خودم بدم میاد.حس میکنم  لجنم ک تو اون شرایط اون کارو کردم.خدامنو بکشه.دارم از عذاب وجدان میمیرم.چرا بعد ۵سال باید اینو بگه.چندشم میشه الان باوجود اینکه ۶روزه نبوده حاضرم بمیرم ولی بهم دست نزنه

الان رفته بیرون،برگرده میخوام خودمو بزنم بخواب ک سمتم نیاد

با این حس نفرت ک دیگه از الان باهامه چیکارکنم

لطفا بدون توهین نظر بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مرده نمیمیرن مگه رابطه جنسی با همسر که با هر لمس هزاران ملک دعاتون میکنن بی احترامی حساب میشه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عزیزم کاملا طبیعیه که آدم بعد از سوگ نیاز جنسی پیدا می‌کنه تا برای مدت زمان کوتاهی ذهنش از اون اتفاق پرت بشه

این کاملا دلیل علمی و روانشناسی داره خودتو سرزنش نکن میتونی راجبش بخونی 

باز باران بی ترانه بی بهانه ✨

۵ سال پیش چه ربطی به چهلم برادرت داره؟حالا بعد یه سال چرا عروسی خواهرشو پیش کشیدی؟برای بردار مرحومتون خواهر شوهرت باید یه سال صبر میکرد؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم