2777
2789

خانوما دیشب مادرشوهرم و خواهر شوهرم و جاریام مهمونمون بودن بعد اینکه رفتن خونشون پسرم رفته اونجا مادرشوهرم پیش دختراش و پیش پسرم گفته شماها به باباتون اذیت میکنید بیچاره پسرم زنشم کره

آخه من سمعک استفاده میکنم ولی کسی نمیدونه

شوهرم مشکل کبد داره چاقه دیسک گردن داره چشمشم دو روزه یکیش نمیبینه چون فشارش بالا بوده زده یکی از چشمش نمیبینه

ولی خیلی ناراحتم این حرفو پیش پسرم زده به شدت عصبانیم نمیدونم پیش شوهرم بگم یا نه

در من زنی زندگی میکندکه خوشبخت نیست اما هر روز به خانه اش سرو سامان میدهد برای فرزندانش مادری میکند غذا میپزد میشورد می سابد اما هیچ کس نمیداند روحش درد میکند و جسمش تظاهر به قوی بودن هیچ کس نمیداند هر شب حسرتهایش را در تار و پود ظلمت شب جا میگذارد و صبح دوباره به زندگی باز میگردد باورش سخت است اما یادت نرود من یک زن هستم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وگرنه که ادم بخاد جوابشو بده میتونه بگه که پسره خودت پکیج بیماریه حالا یه سمعکه من به جایی بر نمیخوره

بسپار به خدا

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔

۱۰ سال پیشش زندگی کردم کل تمیز کردن کارای خونش با من بود یعنی یه کلفت بودم کلا حتی شورت هاشو میشستم

بعدش خیلی اذیتم کرد شوهرمم خیلی خیانت ها بهم کرد بخاطر بچه هام موندم

در من زنی زندگی میکندکه خوشبخت نیست اما هر روز به خانه اش سرو سامان میدهد برای فرزندانش مادری میکند غذا میپزد میشورد می سابد اما هیچ کس نمیداند روحش درد میکند و جسمش تظاهر به قوی بودن هیچ کس نمیداند هر شب حسرتهایش را در تار و پود ظلمت شب جا میگذارد و صبح دوباره به زندگی باز میگردد باورش سخت است اما یادت نرود من یک زن هستم.

تو هم به بچت بگو مدربزرگت احمقه

هیچی نمیفهمه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

تو هم به بچت بگو مدربزرگت احمقه هیچی نمیفهمه

گفتم بهش خیلی ناراحتم دستام میلرزه از عصبانیت سر درد دارم

وای وای امان از این مادرشوهرای بی شعور من ک مثل یه آشغال پرتش کردم تو سطل زباله چون از همین گوه ها م ...

یعنی رفت و آمد نداری دیگه

خرجی رو چکار میکنی

خرجی چی طلاق نگرفتم که موندم

گفتم بهش خیلی ناراحتم دستام میلرزه از عصبانیت سر درد دارم

میدونم چقدر ناراحتی

حق هم داری

ولی خب اگه نشون بدی ناراحتی از این به بعد با همین حرف هی بهت آسیب میزنه

راهش اینه که اصلا نشون ندی ناراحت شدیداما خیلی قاطعانه برخورد کنی . خیلی رک به مادرشوهرت بگو این بار از این توهین و حرف نسنجیده و احمقانه ای که زدی چشمپوشی میکنم . اما بار دیگه جور دیگه برخورد میکنم

اجازه هم نده بچه هات زیاد با اونا در ارتباط باشن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩