2777
2789
عنوان

حد و اندازه روابط با مرد ها

315 بازدید | 12 پست

سلامم به همه خانماای خوشگل و عزیز

من تازه عضو سایت شدم ولی همیشه سوالی داشتم میومدم و اینجا جواب میگرفتم

بچه ها من در شرف ازدواجم و ممنون میشم منو راجع به رفتار با مردا،نه اینکه بلد نباشم و شوهرمم نشناسم من با شوهرم دوست بودیم ولی میخوام بدونم از این به بعد چقد باید باهاش در تماس باشم چقدر پیگیرش باشم چه رفتارایی بکنم همون سیاست که همه میگن چیه ؟همه فقط بهم میگن با سیاست رفتار کن و محبت کن ولی نمیگن چه رفتارایی سیاست به حساب میاد،و اینکه فقط نمیشه محبت کردنو سیاست دونست که

کم کم سو شو زیاد کن😁

دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته  🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته  🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین  

احترام، محبت به اندازه و به جا، اگه تو عقدین همه چی و واااا نده سریع😉

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله

با اجازه استاتر جون این گلامه بیاین قسمت عکسا رای بدین ممنوووونم 

محبتتوبش بکن ودرهمه حال پیگیرش باش خب شما شریک زندگیشی ولی زیاد بش نچسب عین کنه البته ببخشیدا آخ دوران دوستی بادوران بعدازدواج یکم فرق فوکوله.آخ مردا ازینک زن زایدی بش بچسبه خوشش نمیاد خودتو مستقل نشون بده ینی طوری نباشی ک اون فک کنه اگ یه روز نباشه تو میمیری ینی مخلص کلام مراقب اون جاذبه دافعه زن و شوهری باش

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.

خواسته ها تو بدون عصبی شدن ودر کمال آرامش بگو.فقط یه دفعه.به عبارتی پیله نشو.دلخوری هاتم مودبانه بگو.زیادمحبت نکن.به اندازه .مادرش نباش.تو کاراش دخالت نکن.همیشه حواست باشه که مردا قدرت طلبن.کاری نکن احساس خوردشدن بکنه.خودت هم در حال پیشرفت باش که حالت خوب باشه وخرابکاری نکنی.ضعف خانوادش هم به روش نیار وبرعکس ضعف خانوادت هم کم رنگ کن جلوش.خلاصه طول میکشه که کاملا مچ بشین،صبور باش

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

وقتی خدایی نکرده دعوا و بحثی پیش اومد سریع نرو نازکشی بکنی، از اول بذار عادت کنه مرده که باید ناز زنو بکشه نه برعکس😊

انشالا خوشبخت بشی 😘

خوبه که به گذشته نگاه کنی، ولی بهش خیره نشو 🧐😃