2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن با دستگاه الکساندر نمیدونم چی چی خوبه ولی اونم باز باید هر شیش ماه یا سالی یه بار شارج کنی

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

الکساندرایت خیلی تمیز ترو بهتر بوده واسه من.من چند تا دستگاهو امتحان کردم.یجا میرم دایود بود .قشنگ سره لیزرو میذاشت رو پوستم.همش به این فک میکردم بااین زیربغل وجاهای خصوصی مردمو لیزر کرده الانم داره دست و صورته منو لیزر میکنه  خلاصه که کلی چندشم میشد.بعدشم تجربه ی شخصی من میگه که کسیکه داره برات لیزر میکنه هم خیلیییییییییییییییییییی مهمه.چون من یه دوسه بار رفتم  مرکز ای لیرز مختلف که با یه دستگاه کار میکردن یکیشون خیلییییییییییییی بد زده بود لیزرو.اصلا مرتب نزده بود درجشم کم کرده بود که زودتر مجبور شم برم لیزر.هی میگفتم درجش کمه زیادش کن دکتره میگفت نه همین خوبه و پوستتو میسوزونه و....

الکساندرایت خیلی تمیز ترو بهتر بوده واسه من.من چند تا دستگاهو امتحان کردم.یجا میرم دایود بود .قشنگ س ...

الکساندرایت خیلی تمیز ترو بهتر بوده واسه من.من چند تا دستگاهو امتحان کردم.یجا میرم دایود بود .قشنگ س ...

ممنون از توضیحات کاملت عزیزم

همه میگن دایود خوب نیس

موندم برم یا نه

نوبت هم گرفتم واسه امروز 

نمیشه کنسل کرد

ممنون از توضیحات کاملت عزیزم همه میگن دایود خوب نیس موندم برم یا نه نوبت هم گرفتم واسه امروز  ...

حالا یه جلسه برو امتحانش ضرری نداره گلم ایشالا که خوب باشه و جواب بگیری