2777
2789
عنوان

لیزر با چه دستگاهی بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 69092 بازدید | 47 پست
بچه ها کدومتون شیرازید؟  مرکز لیزر الکس کندلا تو شبراز سراغ ندارین؟

الکس تو شیراز زیاد هست ولی کدومش خوبه اون سخته! به اپراتورشم بستگی داره البته خودم جایی ک خوب باشه نمیشناسم پیدا کردم میگم اگ تو هم فهمیدی بگو .

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستگاه الکساندرایت خیلی خوبه،بین ۴تا۷جلسه بسته به بدن هر کس،کامل جواب میده،و دیگه موهات درنمیاد،فاصله جلسات هم دو ماه یکبار هست،چون ماهی یکبار موها کامل رشد نمیکنه و احتمال ضخیم شدن هست،برای من که خیلی خوب جواب داد،دیگه شارژ هم نمی خواد.