2777
2789
عنوان

لیزر با چه دستگاهی بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 69098 بازدید | 47 پست
حالا یه جلسه برو دایود. ولی الکس بهتره. موهات زائده یا کرکی؟

میخوام بیکینی و زیر بغلو انجام بدم

بدنم موهاش کرکی و نازکن گفت بدنت جواب نمیده

ولی زیر بغل و بیکینی موهاش ضخیم و سیاهن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام بیکینی و زیر بغلو انجام بدم بدنم موهاش کرکی و نازکن گفت بدنت جواب نمیده ولی زیر بغل و بیکین ...

آره منم میخواستم بگم برا کرکیا جواب نمیده. همون الکس برو پس فقط بگو درجشو تنظیم کنه پوستت نسوزه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
ببخشید اینکه میگن باید 6 ماه با ژیلت بزنی بعد که رشد موها طبیعی شد برای لیزر برید درسته ؟

۶ ماه که نه. به من گفت از دو سه هفته قبلش بند و وکس و اینا نزن. فقط ژیلت

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
آره منم میخواستم بگم برا کرکیا جواب نمیده. همون الکس برو پس فقط بگو درجشو تنظیم کنه پوستت نسوزه

ممنون از راهنماییت

الکس 2017 ندارن

معمولیه

دیروز نوبتمو واسه امروز اوکی کردم،گفت باید24 ساعت قبل کنسل کنی،حیف نمیتونم کنسل کنم

ممنون از راهنماییت الکس 2017 ندارن معمولیه دیروز نوبتمو واسه امروز اوکی کردم،گفت باید24 ساعت قبل ...

کجا میرید ،چه قیمتی هست ؟؟؟؟

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

هزینه هاشم بگین

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

تزریق ژل و هایفوتراپی و لیزر مو در کلینیک پوست و لیزر ادونیس

پلاسماجت در کلينيک زيبايي ادونيس
قيمتهاي پلاسماجت براي نواحي مختلف :
بلفاروپلاستي 450 هزار تومان
رفع چروک زير و کنار چشم 350 هزار تومان
رفع خطوط بالا و دور لب 250 هزار تومانساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-86110849 – 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6

من پوستم همیشه برنزه است و یه جا می رفتم دستگاه لیزرش چینی بود و پوستم یک سال لک های سفید پیدا کرد خیلی بد شد. دیگه نهایتا به پیشنهاد یکی از دوستام رفتم یجا اسم دستگاه شون مدیواستار بود. هیچ مشکلی برام پیش نیومد و کاااملا موهام بعد از سه جلسه برطرف شد.

من پوستم همیشه برنزه است و یه جا می رفتم دستگاه لیزرش چینی بود و پوستم یک سال لک های سفید پیدا کرد خ ...

دوست عزیز میتونم بدونم کجا رفتید وهزینش چقد شد؟..

و واقعا راضی بودید؟