2821
2789
عنوان

دوست دارم بمیرم

331 بازدید | 27 پست

تایپک قبلیم زدم نی نی سایت حذف کرد😭 میخوام امشب خودکشی کنم توروخدا برام فاتحه بخونید دعا بخونید باید بگم که حداقل برام دعا بخونن من دیگه حتی یک ثانیه نمیتونم زندگی کنم 😭 موهام ریخت کچل شدم به کسی که عاشقش بودم نرسیدم ظاهرم ناجور شد بعد اینکه موهام ریخت تو زندگیم به هیچی نرسیدم تورو خدا بگید که خدا میبخشد من خیلی وقته که دیگه مردم فقط الکی دارم زندگی میکنم😭😭😭

منم بخدا دارم تیکه تیکه میشم زیر بار از زندگی 💔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برو بابا نمیفهممت همین الان از شدت فشار عصبی میزدم سر و صورتم گریه میکردم ولی یه درصد به خودکشی فکر نکردم انوقت تو بخاطر عشق نافرجام میخوای خودتو بکشی؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خدا رحمتت کنه

واقعا خدا میبخشه 😭😭😭 کاشکی بمیرم یک بار دیگه بیام این دنیا یک بار دیگه فرصت زندگی داشته باشم تو این زندگی که داشتم خیلی زجر کشیدم چرا آخه سرنوشتم این شد البته بیشتر تغصیر خودم بود😭😭

عزیزم نگو، عشق دنیا ارزش ندارن متوسل شود به ائمه منم یه مشکلی داشتم موهام سفید شد صورتم کلا جوش عصبی میزد و... دیگه نمی گم به خودم اومدم دنیا که تموم نشده

برو وضو بگیر وقت نمازه از خودش بخواه دستتو بگیره

چون اگر کار خطایی بکنی هیچ شفاعت و دعا و فاتحه ای برات کار ساز نیست