2777
2789
عنوان

جهیزیه چی بخرم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18153 بازدید | 94 پست
الان یخچال پای تخت خریدم میگه ال جی خریدی؟؟😶 اخه چرا برم یک تومن پول بدم براش😶 امرسان خریدم

به حرف کسی نرو برای  جهازیه خریدن وسایل خونه خودته باید به سلیقه و جیب خودت باشه اونا که معلومه دوست دارن هر چی تو بازاره بیاری خونه که پسرشون تا اخر عمر نخواد دست تو جیب کنه چیزی بخره 

من که یه جور برخورد کردم که مادر شوهرم حتی روش نشد پاشه بره تو خونه بچرخه که ببینه چی هستو چی نیست اگه به طرف بدی به تعداد دمپایی تو دسشویی هم کار داره

رسم جهیزیه دادن رو بر دارین به خدا این توهین هست.شوهرت یه خونه بخره بعد توقع همه چی داشته باشه.

همه تیکه های بزرگ با اونه خب

پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی اینهمه خریدی

باید قبل خرد اینا مشورت میگرفتی از ماها که چندینساه ازدواج کردیم

همش غیر ضروریه

من یه پلو پز دارم یه زودپز یه مخلوط کن سه کاره که ابمیوه گیری و اسیاب داره

فقط زود پزش بدردم خورد بقیش اصلا ابمیوه گیریش که دیگه اصلا انقدر کثیف کاری دارن که ترجیح میدم اتفاده نکنم اصلا

هیچ کدومش مورد استفادت قرار نمیگیره پول هدر دادی تده یه قهوه سازم دارم که تا حالا نگاهشم نکردم

فقط چای ساز یلی بدردم خورد و زودپز همین

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
وقتی سولاردوم داره که تستر  ویگه به دردش نمیخوره  سولاردومم هم کار ماکرو رو میکن هم تبدیل ...

بله منم هم سولاردام دارم هم فر

توستر منظورم توستر نون هست

برای گرم کردن نون تست

نه اون چیزی که فکرشو میکنید

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
همه تیکه های بزرگ با اونه خب

نه اتفاقا کار خوبی کردی

اگر پولشو داری باید بخری

سرویس قابلمه هم خریدی عزیزم؟؟

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
ازین یخچال کوچیکا کنار تخت میزارن ک ابی چیزی بخوای بخوری نری اشپزخونه, مشهدی هستم خودم هم اولین بار ...

اخه هاصلا همچين چيزي لازم نميشه 

يه پارچ اب بالا سرت باشه كافيه ديگه 

بهرحال خريدي مباركت باشه 

راستي همه وسايلتو سريع از كارتنشون باز نكن 

من يه تعداد اضافه اومد دكوري و مثلا دوتا ترازو داشتم يكي خريدم يكي كادو بود با ماهي  تابه خيلي زياد بود گذاشتم بمونه ميدم به يكي كه نياز داره يا مثلا يجا لازم بود كادو بدي 

همه رو سريع دم دست ننداز 

دیگه چیزی نخر با این حساب  فقط اگه سرویس قابلمتو رنگی خریدی یه سرویسم چدن مشکی بخر چون رنگیا ب ...

خریدم هم چدن مشکی هم گرانیت رنگی, عروسیمم چون شهر دیگه س جهیزیه رو فقط توی کلیپ روز عروسی میبینن کلا خونه ی عروس نمیان

پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻

من که تجربه اطرافیان بهم ثابت شد که انگار هرچه جهاز کمتر ببری به جز برو کردن همسر و خانوادش چیزی عاید نمیشه در عوض اونایی که نبردن یا کم بردن شوهر بیشتر موظف خودش رو دونست که بار زندگیش رو بدوش بکشه و همه جوره خانم رو تامین کنه

بله منم هم سولاردام دارم هم فر توستر منظورم توستر نون هست برای گرم کردن نون تست نه اون چیزی که فک ...

اها اره اونا باحاله ادم احساس میکنه داره ناف انگلیس صبحونه میخوره 😍😍😍😍

یه روز رفتیم خرید در مغازه فروشنده گفت هر کسی اینجا میاد زیاد خرید میکنه بهش میگم معلومه کدبانو نیستی من خندیدیم گفتم چرا.گفت یک کدبانو میدونه نصف اینا الکیه و به درد نخور.گفتم نه شاید یک وسیله واسه من کاربرد نداره واسه یکی دیگه داره گفت خانم من کارم اینه.اخه تخم مرغ ابپز کن یا رنده برقی چه کاربردی داره؟گفت اینا سادش بود گفتم.گفت تو مدتی که خونه بابا بودی و نامزد یا عقد متوجه میشی که خودت و شوهرت اهل چی هستین.مثلا طرف اصلا قهوه نمیخورن قهوه جوش میخره

من که تجربه اطرافیان بهم ثابت شد که انگار هرچه جهاز کمتر ببری به جز برو کردن همسر و خانوادش چیزی عای ...

👍👍😻

فقط میخوام جلوی شوهرم کم نباشه بقیه مهم نیستن

شما بجای خرید وسایل یه کتاب راجع به اعتماد به نفس بخر بخون اون بدردت میخوره ببخشیدا ولی به نظرم اینجوری فقط نشون میدی کمبودی داری که میخوای با وسایل جبرانش کنی

من که اینجور بودم فقط ضروریا رو بردم شوهرم و خانوادش نهجرات کردن بگن چی اوردی نه بیان سرک بکشن 

همیشه هم منو روی سرشرن گذاشتن و حلوا حلوا کردن شوهرمم همسن طور عاشق این اخلاقمه که واسه خودم زندگی میکنم نه 

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
یه روز رفتیم خرید در مغازه فروشنده گفت هر کسی اینجا میاد زیاد خرید میکنه بهش میگم معلومه کدبانو نیست ...

اره واقعا پول الکیه