2777
2789
عنوان

امروز دوتا خبر بد شنیدم که حالم گرفته شده حسابی

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 99 پست
نه اینطور نیست بالاخره قاتل قاتله چ پدر باشه چه یه غریبه

برید بپرسید از ی وکیل میبینید همینو میگه

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
اره فکر میکنم ولی نمیخوامم چون مطمئن نیستم قضاوتی کرده باشم فقط اینطوری شنیدم اما اصل قضیه رو مطمئن ...

بغیر خدا و اون سه نفر هیچکی نمیدونه چی گذشته بهشون

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره فکر میکنم ولی نمیخوامم چون مطمئن نیستم قضاوتی کرده باشم فقط اینطوری شنیدم اما اصل قضیه رو مطمئن ...

شک نکن خواهرمن، احتمال چیه

کسیکه دنبال اینا باشه شغلش میشه این، مگه نیستن؟ پولم درمیاره

قشنگ تو منزل، بدون استرس، باحضور زیبای شیطان رجیم

نه که وسط جاده، طرف برشون داره ببره، کل فامیل بفهمن، ابروشون بره

بچه بمیره

ب خدا عقل برای هممون خوبه. البته استارتر منظورم شمانیسی، خودمو میگم

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
برید بپرسید از ی وکیل میبینید همینو میگه

ول کن خواهرمن ..ب من چه فقط تاسف میخورم واسه اون پدر که بخاطر کثافت کاری خودشو زنش یه دخترو کشتن..خدا لعنتشون کنه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
منطور این بوده که منبع خبرا دروغه نه شما دروغگو چرا همش بخودت میگیری خو الکی ناراحت میگنی خودتو دیگه

گلم درسته که من جزئیات دقیقشو نمیدونم ولی اصل هر دوماجرایی که گفتم واقعا حقیقت داره و مطمئنم‌ .

من یه اخلاقی دارم اونم اینه که تا یه چیزیو واقعا باور نکنم و مطمئن نشم در موردش حرف نمیزنم 

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊

خیلی متاسف شدم بخاطر کامنتهایی ک اینجا دیدم

نه بخاطر اوناکه غریبه ای بیش نبودن

بخاطر برخی کوته فکریا

البته عذرمیخام، و  وقت همگی بخیر

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

حالا اینها رو که منظورم نیست ولی یه زنه بود معلوم الحال با یه مرده رابطه داشت البته با خیلیها و این هم یکیش شوهر هم داشت حالا. بعد با یکی از این مردها میره یه شهر دیگه تصادف میکنن مرده میمیره و زنه هم میره تو کما. دیگه مراسم مرده من نرفتم ولی خداییش خیلی آبرو ریزیه آدم اینجوری بمیره. حالا جالبه که مادر زن هم چند بار رفته بود در خونه شون دعوا که دست از سر دامادم بردارین 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
حالا اینها رو که منظورم نیست ولی یه زنه بود معلوم الحال با یه مرده رابطه داشت البته با خیلیها و این ...

خدا واسه هیچ خونواده ای این بی آبرویی هارو نیاره خیلی بده بخدا

امیدوارم خدا همه رو به راه درست هدایت کنه

خانما من تاپیک رو میبندم چون دوس ندارم باهم بحث کنید یا دعوایی چیزی پیش بیاد خدایی نکرده که باعث دلخوری بشه

اینارو تعریف کردم که بدونید حتی تو شهرای کوچیک هم این اتفاق ها زیاد میفته و خیلی مراقب باشید

زمونه بدی شده بعضی حیوون های آدم نما واسه چند لحظه هوس همه غلطی میکنن

یه صلوات واسه خودتون بفرستید و از فکرش بیاین بیرون که فکرشو نکنین هرچند که این چیزا خیلی تاسف برانگیزه😞😢