2777
2789
عنوان

امروز دوتا خبر بد شنیدم که حالم گرفته شده حسابی

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 99 پست
یه دختره ۲۲ ساله چهار روز گمشده بوده امروز جسدشو توی زمین برادره زن باباش پیدا میکنن بعد که پلیس می ...

خب اگه پدر قاتل باشه که کاریش ندارن پ چرا گردن نگرفته

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
خب اگه پدر قاتل باشه که گتریش ندارن پ چرا گردن نگرفته

باباجان منم میگم دروغن دروووغ 

استارتر ناراحت نکن خودتوووو 😖

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اینجوری هم نیست موارد زیادی من دیدم که ترک نکردن. بعضی از خانمها رسما خیانت میکنن شوهرشون میبخشه و فرصت میده دیگه چه برسه به تجاوز. تا حالا نشنیدم زنی بهش تجاوز بشه و شوهرش ترکش کنه. اینجور مواقع مردها باید حمایتشون رو از زن شدیدتر کنن. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
یه دختره ۲۲ ساله چهار روز گمشده بوده امروز جسدشو توی زمین برادره زن باباش پیدا میکنن بعد که پلیس می ...

شهرتون کجاس؟؟؟

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
اها پس کرم از خوده خانوما بوده...بخاطر رابطه سوار شدن در اصل

اره فکر میکنم ولی نمیخوامم چون مطمئن نیستم قضاوتی کرده باشم فقط اینطوری شنیدم

اما اصل قضیه رو مطمئنم راست بوده

اما احساسم بهم میگه اگه تجاوز نبوده که اینقدر جرمش زیاد نمیشده ینی تا حد اعدام

احتمالا تجاوز بوده

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊

وااا ینی چی کاریش ندارن؟ مگه میشه کاریش نداشته باشن

بچه ها یعنی بنظرتون اگه زبونم لال روزی ب یکی از ما ت ج اوز شه، واقعا شوهرمون ترکمون میکنه؟؟؟ اخه ب چ ...

نه اصلا همچین کاری نمی کنه.. منو به جرمش گرفتن ولی شوهرم پام موند.. من میرفتم خونه دوستم تو راهپله بودم که ریختن هر کی اونجا بود رو بزور بردن بعد هم مردا گفتن با منم بودن ای خدا چه روز ای گندی بود.. اما شوهرم هیچ وقت باور نکرد و مثله کوه پشتم موند تا ثابت شد که سوتفاهم شده و من میخواستم از اون مردا شکایت کنم که نشد دیکه 😤

نخ دادن همیشه هم بدنیست به بعضی‌ها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎
وااا ینی چی کاریش ندارن؟ مگه میشه کاریش نداشته باشن

اره پدر ولی قهری از نظر اسلام هیچکاریش ندارن و ازاد میشه برو بپرس

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
باباجان منم میگم دروغن دروووغ  استارتر ناراحت نکن خودتوووو 😖

شما میتونی باور نکنی خانم

از اول تاپیک فقط گفتی دروغه

من دیوونه نیستم روح کسیو آزار بدم با دروغ گفتن

من حتی اونقدر شعور دارم که تا از چیزی مطمئن نشدم نیام تعریف کنم

خانما یه کم تعقل چیز خوبیه

یهو همه ب این نتیجه رسیدید اونا از اول دنبال پول و رابطه بودن؟؟!!!! 

اونم زن مسن با دختر باردارش؟!!! دیگه هر کسی میدونه همچین کاری باعث مرگ نوزاد و حتی مادرممکنه بشه

مگه داستان کودک میخونید اینجور تحلیل میکنید؟!!!!!

که اره ب دختره تعرض میکرده چرا مادره نزده طرفو؟!

یعنی پرواضح نیس براتون ک همچین جانی رذل و  کثیفی قطعا طنابی، زنجیری، همدستی، بیهوش کننده ای ، ترفندی برای خاموش کردن نفر دوم داره؟!

اصلا خیلی عجیب هستید

خوبه قاضی بشید، مظلومه جفادیده و شاکی ظرف دو دقیقه واستون میشه خوده مجرم!

چی بگم والا

خیلی وقتا با خودم میگم کاش اقایون خیلی نظرات زنهارو نخونن، اگه بدونید چه فکری راجع به یکسری از ما میکنن.... فقط یه مرد، یه آدم حقوقی ، میفهمه چی میگم

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
شما میتونی باور نکنی خانم از اول تاپیک فقط گفتی دروغه من دیوونه نیستم روح کسیو آزار بدم با دروغ گف ...

منطور این بوده که منبع خبرا دروغه نه شما دروغگو چرا همش بخودت میگیری خو الکی ناراحت میگنی خودتو دیگه

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اره پدر ولی قهری از نظر اسلام هیچکاریش ندارن و ازاد میشه برو بپرس

اما امشب که بحث این قضیه بود داشتن میگفتن چون اگه پدرش قتل رو گردن میگرفته قتل عمد میشده و اعدامش میکردن اما زن باباش که گردن گرفته رضایت پدرش رو میخوان که اونم واسه ازادی زنش رضایت میده

نه اینطور نیست بالاخره قاتل قاتله چ پدر باشه چه یه غریبه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
خیلی جالبه نظراتتون الان که فک میکنم میشه اینطوری هم فک کرد که تجاوزی در کار نبوده

اره تو بخش طنز واقعا جالبه. امان از دست ما زنها

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
اما امشب که بحث این قضیه بود داشتن میگفتن چون اگه پدرش قتل رو گردن میگرفته قتل عمد میشده و اعدامش می ...

همشون اشتباه گفتن از من بپرس که ی زمانی توی کار بودم 

پدر اگر فرزند خودشو عمدا وسهوا بقتل برسونه هیچکاریش ندارن وسلام