2777
2789
عنوان

امروز دوتا خبر بد شنیدم که حالم گرفته شده حسابی

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 99 پست

وا مادره مونده نگاه کرده؟؟ مگه بااصلحه تهدید کرده؟ چه حرفا آخه سنگی کیفی پاشنه کفشی چیزی نبود؟ حالم  بهم خورد از هر سه تاشون 

نخ دادن همیشه هم بدنیست به بعضی‌ها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدشم آخه چطووووووووووور راضی شد به ۸۰۰ میلیون ؟؟؟؟

پسری که ۸۰۰ ملیون پول داره دیه بده ؛ چرا به این بدبخت تجاوز کرد !!

بسی فاحشه داریم ...

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بعدشم آخه چطووووووووووور راضی شد به ۸۰۰ میلیون ؟؟؟؟ پسری که ۸۰۰ ملیون پول داره دیه بده ؛ چرا به این ...

به نکته ی ضخیمی اشاره کردی🤔🤔

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

به نکته ی ضخیمی اشاره کردی🤔🤔

دروغه!

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
منم باور نكردم خيلي فانتزي بود

عزیزم منکه مریض نیستم الکی دروغ بیام تعریف کنم .منم دلم میخواس این چیزا دروغ باشه و همچین اتفاقی پیش نیومده باشه

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
تو جاده که هیچکس نبوده پسره هم من عکسشو دیدم خیلی هیکلی بود اون دوتا خانم هم سوار ماشینش شدن چجوری م ...

اشتباه از خانوما بوده...چرا سوار ماشین غیر تاکسی شدن تازه اونم تو جاده خلوت و یه مرد غریبه..اون دختر شوهر تداشته ایا🤔🤔🤔یا پدر بردار هیچی نداشته؟؟؟

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

بچه ها من رفته بودم بیرون یکی با ماشین افتاده بودم دنبالم تو تمام کوچه ها میرفت منتظر وایمیستاد من میرسیدم هی التماس ک بیا آشنا شیم باور کنید تا ده تا کوچه اینکارو کرد اصلا نگاشم نمیکردم دیگه آخرش بهش گفتم آقا من اینکاره نیستم 

ی کم مکث کرد بعد رفت ولی ازون موقع همش فکرم درگیره ایناست ک سوار میشن چطور اعتماد میکنن چطور نمیترسن ؟؟؟؟؟؟؟

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
عزیزم منکه مریض نیستم الکی دروغ بیام تعریف کنم .منم دلم میخواس این چیزا دروغ باشه و همچین اتفاقی پیش ...

از شما دروغ نیست از جایی که شنیدی دروِغه

جانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  راضی شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

😞😞کاش اعدامش میکردن اینجور آدما تو جامعه نباشن بهتره‌.

لابد اونم وضع مالیش خوب نبوده دیده رضایت بده و پولو بگیره خیلی بهتره براش

ولی واقعا خیلی مسخرس که همچین چیزایی رو میشه با پول حل کرد

😞😞کاش اعدامش میکردن اینجور آدما تو جامعه نباشن بهتره‌. لابد اونم وضع مالیش خوب نبوده دیده رضایت ب ...

بچش رفته 

ابروش رفته 

احتمالا شوهرشم رفته!!! 

حق داره به ۸۰۰ ملیون قانع شه 😑😑😑😑

از شما دروغ نیست از جایی که شنیدی دروِغه

نه واقعا حقیقت داره شهرمون کوچیکه و یکی از فامیلامون تو دادگاه کار میکنه میگفت حقیقت داره