2777
2789

مامانایی که کودک دوسال به بالا دارین یه لحظه میاین

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم دوسالو چهار ماهه هست

دخترتون تا بحال اینجوری نشده زیاد پلک بزنه خیلی نگرانشم

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
من دخترام 3 سالشونه جانم چی شده

براتون پیش اومده زیاد پلک بزنن

اصلااا بش توجه نکن وقتی پلک میزنه

من پسرم وقتی میگفتم بدتر می‌کرد تا منو میدید پلک میزد

بردمش دکتر گفتم شاید ضعیفه ولی هیچییی نبود 

گف یکم خیلی کم حساسیتم‌ داره

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
اصلااا بش توجه نکن وقتی پلک میزنه من پسرم وقتی میگفتم بدتر می‌کرد تا منو میدید پلک میزد بردمش دکتر ...

پس برای شماهم پیش اومده پسرتون چند سالشه میشه راهنمایییم کنین خیلی نگرانم

خوب چه موقع هایی این کارو میکنه همیشه یا گاهی? دختر من گاهی این کارو میکرد مثل یه تیک عصبی بود ولی ...

امروز اولین باره شما دخترتون چندسالشه

دخترتون تا بحال اینجوری نشده زیاد پلک بزنه خیلی نگرانشم

به شوهرم میگم ببریمش دکتر میگه نمیخواد البته برای تبلی چشم از سه سالگی باید ببری بازم محض اطمینان ببرش چشم پزشک

افراد ساکت پرسرو صداترین افکار را دارند
به شوهرم میگم ببریمش دکتر میگه نمیخواد البته برای تبلی چشم از سه سالگی باید ببری بازم محض اطمینان بب ...

حتمامیبرم خداکنه تیک عصبی نباشه فقط

پس برای شماهم پیش اومده پسرتون چند سالشه میشه راهنمایییم کنین خیلی نگرانم

تقریبا سه سالش بوذ

انقد تند تند پلک میزد 

فکر می‌کردم یا ضعیفه یا تیک عصبی گرفته

ولی وقتی اینکارو میکنه نگاهش نکن عکس العمل نشون نده 

ی چشم پزشکم ببر خیالت راحت میشه

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍