2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 51 پست
والا دیگه خستم کردن طبقه پایینشون زندگی میکنیم همش میگن بیا بالا والا منم هزارتا کار دارم بای بچه ۶ ...

خیلی سخته به خدا من هم زندگی با پدرشوهرو تجربه کردم هم الان دارم زندگی با برادرشوهرو تجربه میکنم جفتشون از هم بدترن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوری و دوستی عادتشون نده که هی بری پیششون من زیاد رفت و امد دارم هربارم‌بخاطرشون با سوهرم دعوام میشه از بس فضولن ولی همینکه بچم دنیا بیاد بهانه میکنم ماهی یبار بیشتر نمیرم اونجا 

یه دختر دارم شاااااه نداره 😍😍😍😍😍
خیلی سخته به خدا من هم زندگی با پدرشوهرو تجربه کردم هم الان دارم زندگی با برادرشوهرو تجربه میکنم جفت ...

تازه طلبکارم هستن با این شرایط قبولشون کردم کی میره تو این دوره زمونه پیش پدرشوهر آخه

جالبه زیر سلطه خانوادش هست تا این حد که عرضه نداره جرات کنه بگه نمیام...بعد میره که بهش نگن بی عرضه!

براشونم مهم نیست زن بگه تو زیر سلطه خانوادتی...فقط خانواده همچین فکری نکنند!

در واقع فقط به سر زنشون سوارن و به مابقی سواری میدن!

فامیل شوهرن دیگه باید یه جوری زندگی آدمو خراب کنن

بخدا نمیدونی به چه چیزهایی گیر نمیدن دوتا خواهر شوهر توی خونه دارم که دیگه هیچی فقط جلوم خوبن میدونم خیلی پر میکنن شوهرمو 

الانم واقعا نمیدونم چطوری با شوهرم برخورد کنم تنها مسعله ای که ما با هم دعوا میکنیم خوانوادشن 

بخدا نمیدونی به چه چیزهایی گیر نمیدن دوتا خواهر شوهر توی خونه دارم که دیگه هیچی فقط جلوم خوبن میدونم ...

عین ما بیشتر سر مادرش وقتی نیست زندگیم گل و بلبله الان مسافرته دارم عشق میکنم والا 

بخدا نمیدونی به چه چیزهایی گیر نمیدن دوتا خواهر شوهر توی خونه دارم که دیگه هیچی فقط جلوم خوبن میدونم ...

سروسنگین باش باهاشون من ۲۰ روزه ندیدمشون اصلا هم دلم براشون تنگ‌نشده بیشتر ازشون متنفر شدم

قبول کن سخت گرفتی باید میرفتی.واقعا بقیه تو مهمونی همون چیزایی که شوهرت گفته فکر میکنن یا مثلا فکر م ...

عزیزم بچه رو پیش کسی که سرما خورده نمی برن چون اگه کوچکترین علائم از سرماخوردگی داشته باشه وقتی واکسن و بزنن خیلی اتفاقات بدی ممکنه واسه بچه بیفته . یکی از بستگان دور گا بچه اش خیلی کم سرماخوردگی داشته واکسنشو که زد بچه از تشنج انحراف چشم پیدا کرد .دوبار بچه رو عمل کردن تا خوب شد. به نظرم کاره این خانوم عاقلانه بوده.و شوهرشون خیلی بی فکرو سطحی نگر هست😊😊😊😊

❤👬❤
خوب ميرفتي مگه اگه يكي مريض باشه حتما بچتون ميگيره؟ يه كم بودي بعدش ميومد خونت الان دشمن شاد شدي

خستم کردن دیگه.شوهرم گفته نمیتونیم بیاییم خواهر شوهرم قهر کرده گوشی رو قطع کرده

اصلا برات مهم نباشه میدونم چی میگی خواهر شوهرهای منم همینطوری بودن اما الان خودم به شوهرم میگم پاشو ...

برا تیکه و متلک که فقط راه حلش همینه نه محل بدی نه خودتو حرص بدی انگار دیوار حرف زده