امشب خواهر شوهرم همه رو دعوت کرده بود فردا قراره واکسن بچمو بزنم و عموش سرما خورده من گفتم نمیام شوهرم پاشو توی کفش کرد که باید بیای منم نرفتم اونم خودش تنها رفت که چی بهم میگن خیلی زنت روت نسلط داره حالام که نمیای میگن عرضه نداشتم ببرمت .چیکاررررر کنم از دستشون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوری و دوستی عادتشون نده که هی بری پیششون من زیاد رفت و امد دارم هربارمبخاطرشون با سوهرم دعوام میشه از بس فضولن ولی همینکه بچم دنیا بیاد بهانه میکنم ماهی یبار بیشتر نمیرم اونجا
قبول کن سخت گرفتی باید میرفتی.واقعا بقیه تو مهمونی همون چیزایی که شوهرت گفته فکر میکنن یا مثلا فکر م ...
عزیزم بچه رو پیش کسی که سرما خورده نمی برن چون اگه کوچکترین علائم از سرماخوردگی داشته باشه وقتی واکسن و بزنن خیلی اتفاقات بدی ممکنه واسه بچه بیفته . یکی از بستگان دور گا بچه اش خیلی کم سرماخوردگی داشته واکسنشو که زد بچه از تشنج انحراف چشم پیدا کرد .دوبار بچه رو عمل کردن تا خوب شد. به نظرم کاره این خانوم عاقلانه بوده.و شوهرشون خیلی بی فکرو سطحی نگر هست😊😊😊😊