امشب خواهر شوهرم همه رو دعوت کرده بود فردا قراره واکسن بچمو بزنم و عموش سرما خورده من گفتم نمیام شوهرم پاشو توی کفش کرد که باید بیای منم نرفتم اونم خودش تنها رفت که چی بهم میگن خیلی زنت روت نسلط داره حالام که نمیای میگن عرضه نداشتم ببرمت .چیکاررررر کنم از دستشون
اخه نمیدونی خودم ساعت ۹ تازه از دکتر برگشته اماده نیستم کارهای فردامو نکردم .بعدشم ببرمش اونجا اگه گ ...
درسته .اماباشوهرت همیشه همراه شو مهصوصا جایی که بدتو میگن.میرفتی ریلکس غذاتو میخوردی بچه رو هم میدادی دستشون نگه دارن بگو مریضه بی قراره خودمم خستم بگیرینش تو استراحت میکردی.والا بعدشامم میومدی خونت.همه ام متوجه میشدن حق داری .خونه ام محل شوهرت نمیدادی تا بفهمه مهمونی بی موقعه چیه .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان به نظرت چطوری با شوهرم رفتار کنم .برگشته خونه نه سلامی نه هیچی نشسته تلوزیون میبینه میدو ...
الان ریلکس باش که فکر نکنه کار شاخی کرده یا تو جرم مرتکب شدی نرفتی.فردا برو واکسن بچه تو بزن خداشاهده جدی میگم برو تلپ شو خونه خواهرشوهرت فقط به بچت برس اونم شام درست کنه به شوهرت بگو نی نی مهمون عمشه تا اونم بیاد با کله یکم خیط بشه فکر نکنه بین تو وخواهرش مشکلیه این یه سیاسته.شوهرت میشینه سرجاش دفعه بعد حرفا رو جدی نمیگیره چون متوجه میشه تو باهاشون مشکل نداری