2777
2789

تحقیرشون کرده  و فحش داده 

تا حد امکان سعی کنین ازدواج نکنین 

شوهر اصن ع. خاصی نیست 

ماها روحیمون آسیب دیده ناخودآگاهمون نابوده 

کوچک ترین چیزی بهتون بگه تاسالها تلافی ام کنین باز تو ذهنتونه 

بقیه انقد مث ما نیستن 

اگ چیزی ک بت بگه مشابه اونی باشه ک بابات گفته اصن بدجور بهم می‌ریزی 

پس سعی کن ازدواج نکنی و مستقل شی تا حد امکان 

(خواهرانه )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم اینقدر ما رو اذیت کرده افسردگی شدید داریم و اجتماعی نیستیم بی آبرو و بی ارزش شدیم خیلی به ما تو ...

میفهممت 

خداییش بد دردیه ینی کسی ک باید حامیت باشه میشه...

فقط سعی کنین ازش دورشین 

روشای دیگ ام امیدوارم بغیر از ازدواج جلو راهتون بیاد 

راضی هستی الان؟

همسرم از پدرم خیلی بهتره،خیلی.....ولی اگه پدرم اینقدر برای ازدواج منو هول نیمکرد که«وای خدایا ۲۳-۴ سالت شد هنوز مجردی و زرنک‌نیستی و روی دستم موندی و ....» و بهم اعتماد به نفس میداد مطمئنم کیس های خیلی بهتری میتونستم پیدا کنم

همسرم از پدرم خیلی بهتره،خیلی.....ولی اگه پدرم اینقدر برای ازدواج منو هول نیمکرد که«وای خدایا ۲۳-۴ س ...

انشاالله زندگیتون اونقدری با همسرتون خوب باشه کلا پدرتون فراموش کنید گلم 

انشاالله زندگیتون اونقدری با همسرتون خوب باشه کلا پدرتون فراموش کنید گلم

ممنونم عزیزدلم،ان شاالله شما هم خوشبخت ترین دختر دنیا باشین🩷

ولی پدر فراموش کردنی نیست،به نظرم پدرم بیمار بود ،از منم بدش میومد،منم بچه ی ساده و بی سر و زبونی بودم و فرزند اولش، همه ی اینا باعث شده بود بدترین رفتارو با من داشته باشه

ولی خب اثراتش هنوز روی من هست،تک تک همه ی جملات منفی ای که در موردم میکفت و هنوزم میگه توی عمق وحودم نشسته ،حتی اکه اون سکوت کنه من خودم ازش یاد کرفتم چطوری خودمو سرزنش کنم🙁