2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 51 پست
سروسنگین باش باهاشون من ۲۰ روزه ندیدمشون اصلا هم دلم براشون تنگ‌نشده بیشتر ازشون متنفر شدم

والا من اصلا باهاشون قاطی نشدم اصلا اونجا زیاد نمیرم فقط به این خاطر که مادر شوهرم همیشه سرماخوردگی داره از ترس دخترم اینقدر سرماخورد امسال زمستون و خشک کننده دادمش .ولی چیکار کنم همش حرف میزنن تو چرا نمیای چرا نمیری شما فرهنگتون اینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من اصلا باهاشون قاطی نشدم اصلا اونجا زیاد نمیرم فقط به این خاطر که مادر شوهرم همیشه سرماخوردگی ...

به منم میگفتن ولی من مقابله به مثل میکردم و اشتباه بود بذار بگن تو حتی کمتر هم برو به نظر من بازم خانواده ها فرق دارن

عزیزم بچه رو پیش کسی که سرما خورده نمی برن چون اگه کوچکترین علائم از سرماخوردگی داشته باشه وقتی واکس ...

عزیزم خودم بچه 6 ساله دارم در جریانم اینقدرام حاد نیست بارها خودم یا پدرش مریض بودیم و بچم واکسن زده !

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
عزیزم بچه رو پیش کسی که سرما خورده نمی برن چون اگه کوچکترین علائم از سرماخوردگی داشته باشه وقتی واکس ...

میبینی بخدا من دیگه از بس تو تنهایی از این بی فکری ها گریه کردم شدم ی ادم افسرده قبلا اینطوری نبودم دانشگاهمو به خاطر بچه ول کردم الان مرخصی ام به خاطر بچه چقدر تفریحاتمو هیچ کردم ولی اقا حاضر نیست ببینه فقط توقع داره

چرا میزاری میونتون رو بهم بزنن با نرفتنت خودت اینکارو کردی. درضمن میرفتی به عموش میگفتی سمتش نیاد فا ...

مگه میفهمن که بگم نیاد فاصله بگیره اگه بگم برمیگردن جوابمو میدن که مگه فقط تو بچه داری ما چندتاشو بزرگ کردیم .الان شوهرم برگشته نمیدونم اصن چه برخوردی باهاش کنم

عزیزم خودم بچه 6 ساله دارم در جریانم اینقدرام حاد نیست بارها خودم یا پدرش مریض بودیم و بچم واکسن زده ...

خوب اتفاق یبار میفته. به نظرم عاقلانه اس که مادرا احتیاط کنن. 😊😊😊😚

❤👬❤

استارتر به هرحال شما مادری و نگران بچه ت.اما مسئله خیلی مهمی نبود که نرفتی.بازم خوبه به سکهر تو اینطور گفتن اگه من بودم صدبار زنگ میزدن که چرا نیومدی و خودتو نگیرو ال و بل اخرشم شوهرم میومد دعوا.به نظر من میرفتی سمت برادرشوهر بچه رونمیبردی عذر خواهی میکردی و بعدشام خیلی با سیاست پامیشدی میومدی با همسرت میگفتی بچه نمیمونه مریضه خودمم خستم فردام واکسن داره.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
استارتر به هرحال شما مادری و نگران بچه ت.اما مسئله خیلی مهمی نبود که نرفتی.بازم خوبه به سکهر تو اینط ...

نمیدونم شاید حق با شما باشه ولی من ی مادرم که بچه اولمه و خیلی وارد نیستم اما اینو میدونم که اونخا فقط برای اینکه حرص بدن منو اینکارا رو میکنن

نمیدونم شاید حق با شما باشه ولی من ی مادرم که بچه اولمه و خیلی وارد نیستم اما اینو میدونم که اونخا ف ...

درسته منم بچه اولمو باردارم اگه بخوام برات تعریف کنم از قوم ظالمین زیاده😄

اما برای ارامش خودت مجبوری سیاست به کار بگیری که حداقل جنگ اعصاب برات درست نکن.جات بودم تیپ میزدم میرفتم بچمم میدادم هی نگه دارن تکون بدن و بازی کنن تا خسته شن خودمم راحت مینشستم.به بردارشوهرتم محترمانه میگفتی ببخشید حیف که بیمارین وگرنه کی بهتراز عمو برای برارزاده که بهش برنخوره.والا من با اینا تو هم بگم بهشون ب میخوره شوهرم از همه بدتر

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀