2777
2789

بچه ها مدیر من یه خانوم سن بالا هست که مجرده و اخلاقش اصلا درست نیست مثلا از سلام صبحش که جواب میده میشه پی برد چه حالی داره !!! 

از رفتارش که بماند چقدر بدرفتاری داره با اینکه فقط مدیر منه یعنی کارفرما کس دیگه هست ! 

ولی خیلی وقتا باعث میشه من اضطراب داشته باشم مثلا من امروز حالم خوب نبود میگرن بودم و میدونم برم بیرون اذیت میشم درمان میگرن هم استراحته من صبح قرصامو خوردم بهش مسیج دادم و گفتم استعلاجی دارم ( چون عصر نوبت دکتر دارم میتونم بگیرم ) بعد الان که اومدم دیدم همکارم مسیج داده فلان کار چی شد ؟ پرونده اش کجاس؟ 

خدا رو شکر انجام دادم اما اصلا آسایش ندارم وقتی مرخصی میگیرم که حق طبیعیمم هست همش با استرسه ( آدم هر روز به مرخصی بگیر هم نیستم ) ولی موندم این چه رفتاریه اخه !!!! 

خودش دوبار زنگ زده همکارم تل گرام مسیج داده !! 

تا قبلا من تا شمارشو میدیدم سریع زنگ میزدم الان نمیخام زنگ بزنم 

یعنی بیچاره ام کرده از تایمی که خودش میاد گوشی تلفن دستشه حتی ارجاع و امضای نامه ها با منه !!!! 

به نظرتون فردا منو دید چی بگم اگه گفت چرا جواب تلفن ندادی؟

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

اینم بگم از ۱۸ سالگی اومده تهران تا الان که ۶۰ سالش هست یا نزدیک به ۶۰ رو داره 

روابط اجتماعی با خانوما در حد صفره 

جلو همکار آقا از نوار بهداشتی حرف میزنه که مثلا فلانی انقدر گداس که نوار بهداشتیشم خشک میکنه !!!! استفاده میکنه !!!!!!!!!!!

به من نمیتونه بی ادبی حرف بزنه اما میدونم پشت سرم میگه همونجور که پشت سر بقیه گفته و میگه

و اینم بگم که حتی به همکار آقا هم میگه کو .. تو تکون بده !!!!

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز عصر یه پیام بده عذر خواهی کن بگو حالم خوب نبوده متوجه تماستون نشدم بهونه دستش نیوفته 

بدم میاد ازش 

دهساله دارم کار میکنم یکسال هست با این همکار شدم اندازه همه اون  ۹ سال اذیتم کرده 

عجب آدمیههه😐

یعنی عفت کلام صفررررر صفرررررااااا 

همشم میگه من شوهر میخام چیکار ! 

من ازدواج نمیکنم

بدم میاد ازش  دهساله دارم کار میکنم یکسال هست با این همکار شدم اندازه همه اون  ۹ سال اذیت ...

اره میدونم بعضی وقتا آدم مجبوره کنار بیاد

خواهر منم مثل شما شد مدیر عوض شد خیلی اذیتش میکرد

آخرش از اونجا امد بیرون

مرخصي استعلاجي شما زمان استراحت شماست، اگر فردا ازتون سوْال كرد بهش بگيد كه به خاطر مشكلات ميگرنتون دارو مصرف كرده بودين و گوشيتون رو سايلنت كرده بودين كه به دور از هر استرسي استراحت كنيد 

اينارو خيلي محكم اما صميمانه بگين 

در ضمن شما حقوق ميگيريد براي ساعات كاريتون نه اينكه وقتي خونه هم هستي مزاحم استراحتت بشن 

و من بيشتر احساس ميكنم خودت ادم حساس و استرسي هستي

کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی دادند دو گوش و یک زبانت ز آغاز یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی
اره میدونم بعضی وقتا آدم مجبوره کنار بیاد خواهر منم مثل شما شد مدیر عوض شد خیلی اذیتش میکرد آخرش ا ...

من جای قبلی اذیتم کردن اومدم اینجا 

همش فکر میکنم اینجا اینجوریه چون به خونمون دوره ول کنم برم جای قبلی که نزدیک بوده به خونه

وای این دیگه پاش لب گوره شوهر شوهر میکنه 😂😂😂

بخدا من همینطور میمونم در جواب این حرفاش چی بگم! 

یه جوری هم از خودش تعریف میده من حرفاشو با خودش مقایسه میکنم ۳۶۰ درجه مخالفه کاراشه

من جای قبلی اذیتم کردن اومدم اینجا  همش فکر میکنم اینجا اینجوریه چون به خونمون دوره ول کنم برم ...

اره دقیقا خواهر منم برگشت سرجای قبلیش

التماسشم میکردن اونم مثل شما سابقه داره

مرخصي استعلاجي شما زمان استراحت شماست، اگر فردا ازتون سوْال كرد بهش بگيد كه به خاطر مشكلات ميگرنتون ...

والا این استرسیم کرده بخدا 

من اینجوری نبودم اصلا 

بس‌که سر هرچیزی یه ایرادی میگیره کاری رو هم که انجام دادم فرستادم و دیگه دست من نیست استرس دارم نکنه چیزی بوده یادم رفته 

بماند که بخاطر رفتارش و حرفاش یه مدت واقعا از نظر روحی لطمه بزرگی خوردم و از نظر اعصاب واقعا نمیکشم

حتی تو مراسم ختم پدربزرگم سه روز بود فوت کرده بود بهم زنگ زده !!!!!

یعنی عفت کلام صفررررر صفرررررااااا  همشم میگه من شوهر میخام چیکار !   من ازدواج نمی ...

بگو با این اخلاقت کی ترو میگیره کو نتو تکون بده دیگه یعنی چی چقد بد دهن 😱

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه