2777
2789
عنوان

روو مُخ ترين

362 بازدید | 53 پست

روو مُخترين تيكه هاي دخترونه كه شنيديد چي بوده،يا زننده ترين رفتار كه از ي دختر ديديد.شايد ي چيزِ جالبي شما شنيديد كه من نشنيدم.عُمرَم بر فناست اونطوري🙃😂

خودم از دختراي بي ادب خوشم نمياد.و اينكه ميگن منم انقدر بمالم خوشگل ميشم.به خدا اگر ميشدي ميماليدي😒😏

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

یعنی میشه؟؟؟  ای خدا یعنی میشه یه روز صبح بی بی چک بزنم و ببینم مثبت شده  یعنی میشه برم آزمایش و بگن خانوم مبارکه بارداری  یعنی میشه یه نی نی بیارم که بشه ثمره عشقمون  یکی که از وجود منو عشقم باشه هر روز توی دلم رشد کنه یعنی میشه  توکل به تو.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه باردیدم یه دختره تو مدرسه به پسری که اومده بود پرده های کلاسارو بزنه گفت بیا پرده منم بزن😐

دلم میخواست با لقد بزنمش 😒

خیلی بی مزه و بی ادب بود

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

دختر و پسر نداره البته اما اینکه میگن فلان چیز کی بودی تو؟ حال به هم زنه دیگه از رو مخ بودن گذشته! یا اینکه میگن بریم فلان جا یا چی؟

البته بیشتر اینا مال این نسل جدیده ها

خدایا راضیم به رضای تو

من از دخترایی که به محض دیدن یه اقا به هر شکل و طریقی میخوان خودشونو نشون بدن و عشوه بیان متنفرررررم و اینکه اصلااا واسشون فرقی نمیکه اون اقا مجرد باشه یا متاهل یا حتی اینکه اصلا اون مرد ازشون خوشش بیاد یا ن

ب نظرم این رفتار خیلیییی زننده ست واسه دخترا

فقط اومدم بگم اسم کاربریت  چی میگه🤔🤔😂😂😂

خسته نباشي.عرضي نداره خدمتتون،جهتِ فانه😜

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

😂😂😂😂

رومخ ترین یکی از فامیلامونه هر خواسگاری برام میاد میگه این قبلا خواسگار من بوده😂😂😂😂😂

اصن سوژه شده تو فامیل

اونایی ام که بچه ترن و به سنش نمیخوره میگه خواسگار اجیم بوده قبلا

یا مثلا میگه فلانی ام منو میخواسته

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
یه باردیدم یه دختره تو مدرسه به پسری که اومده بود پرده های کلاسارو بزنه گفت بیا پرده منم بزن😐 د ...

🤭🤭🤭😮😮😮

یه باردیدم یه دختره تو مدرسه به پسری که اومده بود پرده های کلاسارو بزنه گفت بیا پرده منم بزن😐 د ...

ووووای خدای من این دیگه چقدر جلفه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰