بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترایی ک خیلی راحت از کلمات خل مشنگ و غیره با پیشوند مخصوصش استفاده میکنن و اونایی ک ب هم دیگه میگن جوووووون عزیزم عشقم بخورمت ازاین حرفا(حالا یبار دوبار ن دم ب دقه میگن درحالیکه اصن ازاون آدم خوششون نمیاد)و اونایی ک از ابراز نام اعضای بدنشون برای اظهار نظر استفاده میکنن بامثال بگم یا کافیه؟؟
اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
اخه من خيليا رو ديدم عمل كردن چيزي بهشون اضافه نشده به خدا
خوب ازشون کم کردن همه دماغ و کم کردن فانتزی شده شکم و کم کردن اندامی شده😝
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰