2777
2789
عنوان

روو مُخ ترين

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 53 پست
وقتی گفتی زننده ترین رفتار یه دختر تنها کسی که یادش افتادم خاله همسرم بود

اگر ايراد نداره يكي از رفتاراشو بگو عزيزم

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترایی ک خیلی راحت از کلمات خل مشنگ و غیره با پیشوند مخصوصش استفاده میکنن و اونایی ک ب هم دیگه میگن جوووووون عزیزم عشقم بخورمت ازاین حرفا(حالا یبار دوبار ن دم ب دقه میگن درحالیکه اصن ازاون آدم خوششون نمیاد)و اونایی ک از ابراز نام اعضای بدنشون برای اظهار نظر استفاده میکنن بامثال بگم یا کافیه؟؟

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
من از دخترایی که به محض دیدن یه اقا به هر شکل و طریقی میخوان خودشونو نشون بدن و عشوه بیان متنفرررررم ...

اوه اوه،موافقم كاملا

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

درمورد تيكت كه بايد بگم

عزيزم آرايش رو كه همه ميكنن 

مهم پيش زمينه شه 😂😂😂

رو مخ ترين تيكه طرف تو حرفاش كم مياره نميدونه چي بگه ديگه ، ميگه متاسفم واست 😩😂😂😂

رو مخ نيست ولي مسخره است !

اگه مخالف نظر مني ، ريپلاي نكن 😐نظر من واسه خودم ! نظر تو واسه خودت !
اگر ايراد نداره يكي از رفتاراشو بگو عزيزم

کلا خیلی جلفه،یکی از چندش ترین کاراش این بود که اومده خودشو چسبونده به شوهر من با کلی عشوه میگه وااای چی میشد من و تو خاله و برادرزاده نبودیم  

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
😂😂😂😂 رومخ ترین یکی از فامیلامونه هر خواسگاری برام میاد میگه این قبلا خواسگار من بوده😂😂😂😂😂 ...

از خواستگارات نگو بهش

الان دیگه مالیدن از مد افتاده میگن اگه منم شونصد جور عمل کنم خوشگل میشم.مثال(زن ارسطو).😁بوخودا من س ...

اخه من خيليا رو ديدم عمل كردن چيزي بهشون اضافه نشده به خدا

کلا خیلی جلفه،یکی از چندش ترین کاراش این بود که اومده خودشو چسبونده به شوهر من با کلی عشوه میگه وااا ...

هاااااا؟؟؟؟ عجب ببخشید خریه (تو ترجمه کن ب همون چیزی ک جاش نیس بگم خخ)

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
دخترایی ک خیلی راحت از کلمات خل مشنگ و غیره با پیشوند مخصوصش استفاده میکنن و اونایی ک ب هم دیگه میگن ...

كافيه عزيزم😁ديدم چند مورد،مصداقِ بي تربيتيه.

اخه من خيليا رو ديدم عمل كردن چيزي بهشون اضافه نشده به خدا

خوب ازشون کم کردن همه دماغ و کم کردن فانتزی شده شکم و کم کردن اندامی شده😝

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰