2777
2789
عنوان

روو مُخ ترين

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 53 پست
كافيه عزيزم😁ديدم چند مورد،مصداقِ بي تربيتيه.

بعله🤓

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
درمورد تيكت كه بايد بگم عزيزم آرايش رو كه همه ميكنن  مهم پيش زمينه شه 😂😂😂 رو مخ ترين تيكه ...

😂😂😂

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا خیلی جلفه،یکی از چندش ترین کاراش این بود که اومده خودشو چسبونده به شوهر من با کلی عشوه میگه وااا ...

جل الخالق😮

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
خوب ازشون کم کردن همه دماغ و کم کردن فانتزی شده شکم و کم کردن اندامی شده😝

تا حالا ازين زاويه بهش نگاه نكرده بودم🤣🤣

بعله🤓

الان ي عده ميان ميگن تاپيكه زمينه ي حرف زدن درباره ي مسايلِ خاك برسريه.سريع گزارش بزنيد😁😁

بعضیا دگـمرز حیا و عرف و شرع رو کلااا جابجا کردن    

واقعا هم اینطوره.تازه فک میکنه خیلی باکلاسه با این کاراش.به خدا اگه ببینین جلوی مردا چه اداهایی در میاره حالتون به هم میخوره

از شوهرش جدا شد با برادرزاده شوهرش ازدواج کرد

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
ولی خدایی نیوشا و شیلا خداد از حق نگذریم قشنگ شدن.

اره ،من كلا چهره ي شيلا رو قبل از عمل هم دوست داشتم،كلا شيكه،ولي نيوشا رو در كل نميپسندم.نوعِ آرايششو مدلِ لباساشو

اگر چيزي برات مبهمه بگو برات روشنش كنم عزيزم،من براي همين اينجام😁

واقعا هم اینطوره.تازه فک میکنه خیلی باکلاسه با این کاراش.به خدا اگه ببینین جلوی مردا چه اداهایی در م ...

وووووواااای خدا این دیگه واقعا بی حیاس چه رویی داره این همه آدم خدا نکشت چرغ برادرزاده شوهر سابقت

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
الان ي عده ميان ميگن تاپيكه زمينه ي حرف زدن درباره ي مسايلِ خاك برسريه.سريع گزارش بزنيد😁😁

آره من الان خودم برات گزارش زدم مردای سایتو منقلب میکنه😤

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme