من دختر عموم و دوستم این کارو کردن سر دوماه هردو ج گرفتن پیاز درمانی که میگین دقیقا نمیدونم منظورتون کدومه ولی اینا پیازو میجوشوندم و هرروز ابشو میخوردن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هرروز قبل ازناهار وقبل از شام .دولیوان آب و میریزی تو قابلمه کوچیک جوش بیاد بعد 2تا میاز متوسط زرد رنگ( حتما پیاز زرد)چهار قارچ میکنی میریزی داخل قابلمه که آبش جوش اومده زیرش و کم کن بزار 5دیقه بجوشه با پیاز .آبشو میریزی تو لیوان ولرم که شد نیم ساعت قبل از غذامیخوری.من ماه اول درکمال نابوری باردارشدم
چقد جالب تا حالا نشنیده بودم یعنی میشه،، منم تقریبا 8 ماهه اقدام کردم جواب نگرفتم امروزم 10 روز پریو ...
انشالله که جواب میگیری عزیزم.منم 5ماه اقدام کردم نشد ماهی که شروع کردم آب پیاز خوردن بیخیال شدم گفتم چندماه بخورم شاید جواب گرفتم دقیقا همون ماه باردارشدم .فقط فکرتو آزاد کن همش پیش خودت تکرار کن که هروقت شد شد