2777
2789

من دختر عموم و دوستم این کارو کردن سر دوماه هردو ج گرفتن پیاز درمانی که میگین دقیقا نمیدونم منظورتون کدومه ولی اینا پیازو میجوشوندم و هرروز ابشو میخوردن

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تنبلی یا کیست داشتی؟ 

نه عزیزم یه سال تو اقدام بودم جواب نگرفتم یکی پیازدرمانی رو پیشنهاد داد سر سه ماه جواب گرفتم 

❤❤دختر عزیزم میدانم گفتنش کفر است اما تو  این روز ها خدایی میکنی در سرزمینم ❤❤😍😍😍😍
یعنی باید چی کار کرد میشه توضیح بدین؟ 

هرروز قبل ازناهار وقبل از شام .دولیوان آب و میریزی تو قابلمه کوچیک جوش بیاد بعد 2تا میاز متوسط زرد رنگ( حتما پیاز زرد)چهار قارچ میکنی میریزی داخل قابلمه که آبش جوش اومده زیرش و کم کن بزار 5دیقه بجوشه با پیاز .آبشو میریزی تو لیوان ولرم که شد نیم ساعت قبل از غذامیخوری.من ماه اول درکمال نابوری باردارشدم

هرروز قبل ازناهار وقبل از شام .دولیوان آب و میریزی تو قابلمه کوچیک جوش بیاد بعد 2تا میاز متوسط زرد ر ...

چقد جالب تا حالا نشنیده بودم یعنی میشه،، منم تقریبا 8 ماهه اقدام کردم جواب نگرفتم امروزم 10 روز پریودم عقب افتاده ولی دارم میشم کاملا مشخصه،، ناراحتم😢، کاش واسه منم جواب بده

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
چقد جالب تا حالا نشنیده بودم یعنی میشه،، منم تقریبا 8 ماهه اقدام کردم جواب نگرفتم امروزم 10 روز پریو ...

انشالله که جواب میگیری عزیزم.منم 5ماه اقدام کردم نشد ماهی که شروع کردم آب پیاز خوردن بیخیال شدم گفتم چندماه بخورم شاید جواب گرفتم دقیقا همون ماه باردارشدم .فقط فکرتو آزاد کن همش پیش خودت تکرار کن که هروقت شد شد 

هیچی بدتر از استرس و فکر وخیال نیست

انشالله که جواب میگیری عزیزم.منم 5ماه اقدام کردم نشد ماهی که شروع کردم آب پیاز خوردن بیخیال شدم گفتم ...

انشاالله🙏🙏🙏😢الان ک پری اومد،، یعنی از امشب شروع کنم تا ماه بعد هر شب بخورم؟ 

دعا کن برام، خسته شدم

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
انشاالله🙏🙏🙏😢الان ک پری اومد،، یعنی از امشب شروع کنم تا ماه بعد هر شب بخورم؟  دعا کن برام، ...

نه از روز 5پری بخور تا پری بعدی دوباره همینطوری.انشالله که ماه اول جواب میگیری 

نه از روز 5پری بخور تا پری بعدی دوباره همینطوری.انشالله که ماه اول جواب میگیری 

انشالله،، مرسی عزیزم💋💋💋