2777
2789
عنوان

خانوما سوال خجالتی دارم .......

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 90 پست
یکی از آشناها سه قلو داره سه تا دختر الان نوزادن.ولی همش یا خونه مادر شوهرشه یامامانه خودش که اینا ب ...

سخت که مسلما سخته 

خیلیا یکی رو هم تنهایی نمیتونن بزرگ کنن

برای سه تا باید کمک گرفت

ولی من دووووس دارم عیب نداره عوضش سختی میکشم چند سال بعدش خوبه شلوغ میشه دورم  

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
آها یکروز درمیون اوکیرهستش ولی خب روز تخمک گذاری یک روزه مهم اینه اونروز رابطه داشته باشی

کیت دقیق مشخص میکنه؟؟؟؟/

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو‌میخوام دوقلو بشه بهت میده قرصو حتما دکتر ومشورت کنی باهاش.توهم مثه من از زایمان میترسیزیکدفعه می ...

نه از زایمان نمیترسم فک میکنم میتونم   

ولی اینقد انتظار کشیدم میخوام یه عالمه بچه داشته باشمممممم

واسه نظم پریود اول ازهمه اگه وزنت زیاده باید کم کنی بعدشم ورزش تحرک

الان وزنم زیاده یعنی؟؟؟؟/

آره.من شنیدم که آره

این ماه اگه نتیجه نگرفتم میگیرم

نخیر کی گفته من بزرگم     شما چند سالتونه    

شما بزرگ مایی اصطلاحه ک فدات شم...

ولی سنی هم شما بزرگ تری من آخرای ۲1😍😍😍

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)

سلام گلم واسه دوقلو ميزان اسپرم مرد لازم نيست زياد باشه وقتي ميگن اسپرم زياد باشه كه بارداري سريعتر صورت بگيره آخه خيلي از اسپرم هاي مرد تابرسن به تخمك ازبين رفتن واز نظر تعداد تخمك اين بستگي به سيستم زن داره كه وقتي تخمك آزاد ميكنه يك تخمك آزاد ميكنه يا دوتا تخمك كه تك تخمي يكسان هستند اما دوتخمي غير يكسان بايد بري دكتر يه سري قرص براي چند ماه ميخوري نتيجه ميگيري اونم حتما

من با وجود اینکه یک سال دارم دارو میخورم دارو که مصرف میکنم منظم و سی روزه میشه ولی دارو میذارم کنا ...

دوست عزیز اسید فولیکو فکرکنم باید یه مدت قطع کنی. مصرف زیادش هم جالب نیست. از دکترت سوال کن. یکسال پشت سرهم خوردنش زیاده. 

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا

[QUOTE=58582107]بیا خصوصی بحرفیم[/QUOT

نه ممنون جوابمو گرفتم 

سلام گلم واسه دوقلو ميزان اسپرم مرد لازم نيست زياد باشه وقتي ميگن اسپرم زياد باشه كه بارداري سريعتر ...

عه ممنون عزیزم جواب کاملی بود 

شما بزرگ مایی اصطلاحه ک فدات شم... ولی سنی هم شما بزرگ تری من آخرای ۲1😍😍😍

پس قبوله عیب نداره 

پس قبوله عیب نداره 

☺️❤️❤️

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)