2777
2789
عنوان

خانوما سوال خجالتی دارم .......

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من چون وحشت دارم از زایمان دلم میخواد دوقلو باشن😔یدفعه ای راحت بشم😢اون بار سام وسامیارو دیدم ی ...

من میخوام دوقلو شه چون هم دوست دارم کسی اطرافمون نداره هم اینکه یهویی با هم بزرگ بشن و منم بعد این همه انتظار یهویی مامان دو تا نی نی بشم  

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
خدا خیرش بده هههههه خدا ازسر تقصیرات تخمک بگذره    

خدا بگذره ولی اگه تخمک من ازاد نشه از همینجا اعلام میکنم ازش نمیگذرم والا بخدا   

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
چاقی؟! تحرکت کمه؟

نه بابا 54 کیلو هستم اونم با متفورمین خوردن توی این یه سال 

قبلا48 کیلو بودم

تحرکم کم بوده قبلا یعنی بخور و بخواب بودم وحشتناک چون توی خوابگاه بودم

الان به نسبت بیشتر شده

هفته ای یکبار هم پیاده روی میرم

من میخوام دوقلو شه چون هم دوست دارم کسی اطرافمون نداره هم اینکه یهویی با هم بزرگ بشن و منم بعد این ه ...

😍😍😍😍دوقلو میدوستممممم خیلیییی....چن سالتونه عزیزم!؟

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
ای جانم ایشالله بسلامتی.ممکنه سه تا هم بشه هااااا

چه بهتر

من الان سرم داغه

فقط بچه میخوام هر چند تا خدا بده میخوامشون  

خدا بگذره ولی اگه تخمک من ازاد نشه از همینجا اعلام میکنم ازش نمیگذرم والا بخدا    

وقتی پریود تخمک داره خودشو آماده میکنه که با اتمام قاعدگیت آزاد شه.واسه اطمینانش میتونی از کیت استفاده کنی روز دقیقشو پیدا کنی

😍😍😍😍دوقلو میدوستممممم خیلیییی....چن سالتونه عزیزم!؟

منم میدووووستم بیشتر  

کوچیک شما سنی ندارماااا 26    

منم میدووووستم بیشتر     کوچیک شما سنی ندارماااا 26      

شما بزرگ مایی😘😍❤️

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
وقتی پریود تخمک داره خودشو آماده میکنه که با اتمام قاعدگیت آزاد شه.واسه اطمینانش میتونی از کیت استفا ...

کیت رو هر روز بذارم؟؟

اخه فک نکنم برا من لازم باشه

من که یک روز در میون مرتب نزدیکی دارم  

شما بزرگ مایی😘😍❤️

نخیر کی گفته من بزرگم  

شما چند سالتونه  

کیت رو هر روز بذارم؟؟ اخه فک نکنم برا من لازم باشه من که یک روز در میون مرتب نزدیکی دارم   &n ...

آها یکروز درمیون اوکیرهستش ولی خب روز تخمک گذاری یک روزه مهم اینه اونروز رابطه داشته باشی