2777
2789
عنوان

از دیشب دارم گریه می کنم

556 بازدید | 37 پست

دیشب تولد خواهرم بود من و همسرم رفتیم خونه بابام مامان و بابام رفتن بیرون تا کیک و ی سری چیزا دیگه بخرند برادرشوهرامم از ی شهر دیگه می رفتند مشهد تا از باباشون ک عموی من باشه سر بزنن چون بستریه ب همسرم زنگ می زنن میگن ما شام میایم خونه شما همسرمم ک ب من گفت گفتم اشکال نداره بیان همین جا ک خونه باباممه ب هرحال خونه غریبه نیست همسرم قبول نکرد بابام بعم زنگ زد و خیلی اصرار ک ن شب بیان اینجا همسرمم گوشیو گرفت گفت شما بیان خونه ما میخوام داداشام بدونن منم مستقلم خلاصه مامان و بابا منم.از این حرف همسرم و از این ک چرا اونا انقد اصرار می کنند و. همسرم قبول نمی کنه ناراحت میشند بعدم الان قهرن منم ک زنگ میزنم میگن چرا تولد تنها خواهرتو خراب کردی شوهرت باید مهموناتو میاورد اینجا تا تولدمون خراب نشه ب نظرتون حق با کیه ببخشید طولانی شد

میشه برام صلوات بفرستین منم مامان بشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم با همسرت درسته برادرشوهرت خونه عموشه ولی زنگ زده بیاد خونه برادرش اگه میرفتین خونه مدرت به برادرشوهرت بی احترامی میشد .مامانت اینا باید قبول میکردن خوب چی میشدخونه شما تولد میگرفتن

مامان بابا دیگه کوتاه می اومدن حالا خواهرت مگه بچس.البته مهمون یهویی هم ادمو کلافه میکنه باید شوهرت میگفت الان مهمونی دعوتیم 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

حق با هیچ کدوم نبوده شما باید به شوهرت میگفتی به برادراش بگه خونه نیستید و تولد دعوتید اونا هم میرفتن دیگه 

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

اگه اونا میومدن خونه بابات و بعد از تولد باهم میرفتین خونه تون بهتر بود،

شوهرت کار بدی نکرده ولی وقتی اونا اینهمه اصرار کردن باید کوتاه میومد،

شمام فعلا هیچی نگو خودشون یادشون میره

الحمدالله❤
گریه نداره مامان و بابام قهر کردند هرچیم زنگ میزنم تیکه بارم می کنند

اخی عزیزم درکت میکنم چون منم تو اینجور موقعیت گیر کردم ادم نمیخواد دل هیچکدومو بشکونه ولی اخر اخرش میدونی زندگیت تو اولویته باید به فکر زندگی با همسرت باشی