2777
2789

خودت باش هر طور که هستی خوبه حرف دیگران برات مهم نباشه چون میای از حرف دیگران بکنی همون طرز فکرتم خراب میشه 

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تند چت میکنم چون عصبانیم آنقدر بهم بدی شذه

اها. 

خب بنظرم بايد رو خودت كار كني. 

همه كه بهت بدي نكردن. درسته؟

ما تو فاميلمون يكي شبيه شما داشتيم. نه دقيق مثل شما. 

الان اكثرا كنار گذاشتنش

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

خودت باش هر طور که هستی خوبه حرف دیگران برات مهم نباشه چون میای از حرف دیگران بکنی همون طرز فکرتم خر ...

آخه چرا باید بهم توهین کنن الکی وقتی بهم توهین میشه نمی‌دونم پیش کی برم

آخه چرا باید بهم توهین کنن الکی وقتی بهم توهین میشه نمی‌دونم پیش کی برم

ببین تو فلبن داری کمک میکنی حالا با حرف یا محبت یا کمک کردن واسه دل خودته حالا ولش کن کسی که توهین میکنه شخصیت خودشو نشون ویده تو کار خودتو بکن برات مهم نباشه 

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشی