2777
2789
عنوان

از دیشب دارم گریه می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 37 پست
گریه نداره مامان و بابام قهر کردند هرچیم زنگ میزنم تیکه بارم می کنند

نه

یعنی پدر و مادرت نمیتونن احترام بزارن به تصمیم دونفره تو و همسرت ؟

پس چرا ازدواج کردی؟ 

وقتی هنوز نمیتونن درک کنن شما یه زوج ( خانواده ) مستقل هستین ؟ 

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

شوهرم فقط دلیل این. که دوس نداشت برادراش بیان این بود ک میگفت اگه ببینن تولد گرفتی ناراحت میشن میگن بابا ما رو تخت بیمارستان عمومون تولد میگیره درصورتی ک تولد انچنانی نبود فقط خودمون بودیم

میشه برام صلوات بفرستین منم مامان بشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با همسرته عزیزم شما زندگی مستقلی دارید. شوهرت مرد یه خونه اس .... شماها که بچه نیستید که مامان و ...

جالبه یعنی پدر مادر حق ندارن تو تولد دخترشون همه بچه هاشون جمع باشن.اینقد اصرار کرده بنده خدا 

سلام، عزیزم حالت رو خیلی درک میکنم برا خودم این موضوع موقعیت ها پیش اومده خیلی سخته، به نظر من همسرت بخاطر بستری وبیماری پدرش حق داشته که برادراش متوجه نشن که اومده مهمونی، چه بسا اگه میومدن بعداً بدون شک براتون حرف درست میشد. 

شوهرم فقط دلیل این. که دوس نداشت برادراش بیان این بود ک میگفت اگه ببینن تولد گرفتی ناراحت میشن میگن ...

شما چرا اينو تو تاپيكت اضافه نميكني همون اول خوب ؟؟؟!!! چون بعد از اين كاملا نظرات فرق ميكنه و كاملا حق با همسرت هست

باربد اسم پسرانه است، معنی باربد: [(بار = رخصت، اجازه + بد/ badـ/ و/ bodـ/ (پسوند محافظ یا مسئول)]، 1- خداوندِ بار (بارگاه)، پرده‌دار؛ 2- (اَعلام) نوازنده و موسیقی دان معروف دربار خسرو پرویز. نام او در پهلوی به صورت‌های پهربد و پهلبد و در منابع عربی به صورت بَهلبَذ به کار رفته است. 
شوهرم فقط دلیل این. که دوس نداشت برادراش بیان این بود ک میگفت اگه ببینن تولد گرفتی ناراحت میشن میگن ...

شما داري خودت ميگي تولد انچناني نبود پس واسه چي مامانتينا ميگن تولد مارو خراب كردي پس ناراحتي نداره شما خودتون ج خودتون رو ميدين تو اكثر حرفها!!!

باربد اسم پسرانه است، معنی باربد: [(بار = رخصت، اجازه + بد/ badـ/ و/ bodـ/ (پسوند محافظ یا مسئول)]، 1- خداوندِ بار (بارگاه)، پرده‌دار؛ 2- (اَعلام) نوازنده و موسیقی دان معروف دربار خسرو پرویز. نام او در پهلوی به صورت‌های پهربد و پهلبد و در منابع عربی به صورت بَهلبَذ به کار رفته است.