دیشب تولد خواهرم بود من و همسرم رفتیم خونه بابام مامان و بابام رفتن بیرون تا کیک و ی سری چیزا دیگه بخرند برادرشوهرامم از ی شهر دیگه می رفتند مشهد تا از باباشون ک عموی من باشه سر بزنن چون بستریه ب همسرم زنگ می زنن میگن ما شام میایم خونه شما همسرمم ک ب من گفت گفتم اشکال نداره بیان همین جا ک خونه باباممه ب هرحال خونه غریبه نیست همسرم قبول نکرد بابام بعم زنگ زد و خیلی اصرار ک ن شب بیان اینجا همسرمم گوشیو گرفت گفت شما بیان خونه ما میخوام داداشام بدونن منم مستقلم خلاصه مامان و بابا منم.از این حرف همسرم و از این ک چرا اونا انقد اصرار می کنند و. همسرم قبول نمی کنه ناراحت میشند بعدم الان قهرن منم ک زنگ میزنم میگن چرا تولد تنها خواهرتو خراب کردی شوهرت باید مهموناتو میاورد اینجا تا تولدمون خراب نشه ب نظرتون حق با کیه ببخشید طولانی شد
شوهرم فقط دلیل این. که دوس نداشت برادراش بیان این بود ک میگفت اگه ببینن تولد گرفتی ناراحت میشن میگن بابا ما رو تخت بیمارستان عمومون تولد میگیره درصورتی ک تولد انچنانی نبود فقط خودمون بودیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام، عزیزم حالت رو خیلی درک میکنم برا خودم این موضوع موقعیت ها پیش اومده خیلی سخته، به نظر من همسرت بخاطر بستری وبیماری پدرش حق داشته که برادراش متوجه نشن که اومده مهمونی، چه بسا اگه میومدن بعداً بدون شک براتون حرف درست میشد.
شوهرم فقط دلیل این. که دوس نداشت برادراش بیان این بود ک میگفت اگه ببینن تولد گرفتی ناراحت میشن میگن ...
شما چرا اينو تو تاپيكت اضافه نميكني همون اول خوب ؟؟؟!!! چون بعد از اين كاملا نظرات فرق ميكنه و كاملا حق با همسرت هست
باربد اسم پسرانه است، معنی باربد: [(بار = رخصت، اجازه + بد/ badـ/ و/ bodـ/ (پسوند محافظ یا مسئول)]، 1- خداوندِ بار (بارگاه)، پردهدار؛ 2- (اَعلام) نوازنده و موسیقی دان معروف دربار خسرو پرویز. نام او در پهلوی به صورتهای پهربد و پهلبد و در منابع عربی به صورت بَهلبَذ به کار رفته است.
شوهرم فقط دلیل این. که دوس نداشت برادراش بیان این بود ک میگفت اگه ببینن تولد گرفتی ناراحت میشن میگن ...
شما داري خودت ميگي تولد انچناني نبود پس واسه چي مامانتينا ميگن تولد مارو خراب كردي پس ناراحتي نداره شما خودتون ج خودتون رو ميدين تو اكثر حرفها!!!
باربد اسم پسرانه است، معنی باربد: [(بار = رخصت، اجازه + بد/ badـ/ و/ bodـ/ (پسوند محافظ یا مسئول)]، 1- خداوندِ بار (بارگاه)، پردهدار؛ 2- (اَعلام) نوازنده و موسیقی دان معروف دربار خسرو پرویز. نام او در پهلوی به صورتهای پهربد و پهلبد و در منابع عربی به صورت بَهلبَذ به کار رفته است.
بعضی وقتها حق با همسر هست، دلیل نمیشه همیشه حق رو به خانواده بدیم، به نظر من باید به خانواده توضیح میدادید و همسرت عذر خواهی میکرد و میرفت، شما هم یکساعت بعد برمی گشتی