2777
2789
عنوان

کسی میگرن داره؟

1680 بازدید | 55 پست

کسی هس میگرن داشته باشه 

چیکار میکنید ک کمتر دچار حملش بشید یا ارومش کنید زودتر خوب شه 

راهکاری ندارید 

اونا ک دارن جواب بدن ،چون میدونن درد من چیه .ممنون

من دارم و خیلی اذیت میشم . چای  گل گاو زبان بخور منتهی اگه فشار نداری . من دکتر برام قرص نوشتم میخورم اثر نداشت چون باید تا احساس کردی داره میگیردت بخوری  بعد که درد بخوره بخوری تاثیر نمیذاره . موقع عادت ماهیانه هم حملاتش بیشتر میشه متاسفانه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم. نباید گشنه بشم. نباید عصبی بشم و گریه کنم زیاد. زیاد سرم تو گوشی نباشه. کم خوابی و خستگیم نداشته باشم. تو سروصداهم نباید زیاد باشم. 

خیلی بد دردیه 

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

منم میگرن دارم 

چاره اش دوری از بوی عطر و نور شدید و گرما و تشنگی و گرسنگی و استرسه

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....

من رعایت نمیکردم کارم به بستری شدن کشید 

الانم درد. که شروع میشه دکتر. یه قرص قوی داده میخورم میرم تو اتاق تاریک میخوابم

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....

من در اين مواقع تهوع شديد ميگيرم و حتما گلاب به روتون بايد بالا بيارم بعد يدونه قرص ريلايف و يدونه كلرديازپوكسايد ميخورم و چشامو با يچيزي ميبندم و تو اتاق كاملا تاريك و بدون سرو صدا ميخوابم. 

خداياشكرت....❤️ 

وقتی سر دردم میگیره فقط میرم تو ی اتاق خیلی تاریک ی روسریم اروم ب سرم میبندم میخوابم بهتر میشم. ولی وقتی خیلی درد بگیره و اولش نرم تو اتاق تاریک پیشرفت کنه زیاد شه دردش تا دو سه روز نمه درد داره

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
من در اين مواقع تهوع شديد ميگيرم و حتما گلاب به روتون بايد بالا بيارم بعد يدونه قرص ريلايف و يدونه ك ...

عاره منم شدید میشه بالا میارم درست میشه.. خیلی بده 

تابستونم داره میاد 

وای وای