2777
2789
عنوان

بحث با برادر شوهر

2020 بازدید | 103 پست

بچه ها یه لحظه بیاین ساعت ۱۲ برادرشوهرم زنگ خونمونو زد منو برد تو کوچه گفت آشغالاتونو گربه پاره کرده من تو آشغالاتونو دیدم دیدم برنج خامو و نپخته و گوجه تو آشغالاتونه گفتم یعنی میخواین بگین من میخوام به داداشتون ضربه مالی بزنم گفت نمیدونم والا گفتم خدا شاهده درضمن برنجا کپک زده بود روش سبز شده بود مارفتیم مسافرت شمالو برگشتیم تو یخچال بوده خراب شده بعدم گفتم من اصلا از رفتارتون خوشم نیومد که تو آشغالا منو میگردین گفت اینجا خونه منم هست گفتم چه ربطی داری شما دارین در مورد محتویات سطل زباله من حرف میزنین گربه پاره کرده من جمع کردم گفتم میخواستی جمع نکنی داداشت باید جمع میکرد بعدم با ناراحتی گفتم خوشم نیومدو اومدم تو به نظرتون اشتباه کردم یا چه رفتاری انجام میدادم بهتر بود آخه من اصلا خوشم نیومد از رفتارش به اون چه که تو سطل زباله من چی هست

واااای خدایاااااااااااا..من برم سر به بیابووون بذارم

بخدا قیافم الان اینطوریه

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه زبالتونو میذارین جلوی در خونه که گربه پاره کنه اون ببینه؟؟؟؟

سطلای زباله سر کوچه مکانیزه هست!!!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
مگه زبالتونو میذارین جلوی در خونه که گربه پاره کنه اون ببینه؟؟؟؟ سطلای زباله سر کوچه مکانی ...

نه اینجا اصفهانه تهران سطل زباله هاش اونجوریه من آشغالامو گذاشته بودم تو سطل آشغال خودم