یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم مردتو محدود نکن براش امر و نهی نکن یهو بد از دستت در میره البته به روشم نیار اگه قبح موضوع پیشت بريزه دیگه هیچی بزار فکر کنه بهش اعتماد داری
بوي قليون ميده اما ميگه بچه ها تو پاساژ سيگار ميكشم دم مغازه پيپ ميكشن ازش ميپرسم خودشو نميبا ...
یجیزی بهت بگم؟
میگن اگه مرد رفت بیرون وقتی اومد بو دود سیگار واین چیزا میداد اگه آدامس تو دهنش بود یا ادکلن زده بود بفهم ک خودشم کشیده اگه ن ک مطئن باش جایی بوده ک لباسش بو گرفته..بد ب دلت راه نده حالا ببین شرایط شوهرت چجوریه😉
سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
اصلا مال من یه وضعی بود قلیون میکشید خودش میگفت نمی کشم...برام خبر می اوردن ک اره صوهرت قلیوت میکشه ولی اصلا نمی گفت ک من نمی کشم..تا دعوای ما بالا میگرفت و قهر و اینا..یه روز تو همین دعواها گفت اره میکشم خوبش هم میکشم اصلا از فردا میام تو خونه میکشم میخوای چیکار کنی..منم قهر کردم...ولی دیگه از اون روز ب بعد..بحث قلیون پیش نکشیدم..زیاد پاـپیچش نشدم....احتمال میدم با دوستاش میره بیرون شاید بکشه..ولی اینم میدونم ک خیلی کمتر از قبل میکشه..سعی کردم خودمو ب بیخیالی بزنم..هر چند سخته برام خیلی مهمه..همش نگران آینده بچه هام..نمی خوام یه بابای قلیونی و معتاد داشته باشن...
عزیزم همه مردا تقریبا میشه گفت تجربش کردن.سخت نگیر .منن مثل تو بودم همش میگفتم نکشه ی وقت بعدها فهمیدم سیگارم یواشکی میکشه گاهی انقدر حرص خوردم و دعوا کردیم همش قایم میکرد تا اینکه ب این نتیجه رسیدم فقط من دارم داغون میشم اون ب هر حال اگر بخواد کارشو میکنه حتی یواشکی.پس ب روش دیگه نمیارم .بدن خودشه دیگع من چیکار کنم.علنی نکشه بره یواشکی بکشه فک کنه بجه زرنگه والاااااا