2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منوشوهرم دوتایی میکشیم 😀😀🙂

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           
من بودم ميمردم بخدا

زیاد سخت نگیر 

من کاری ندارم بهش

گاهی وقتا خودمم باهاش میخورم البته یخورده

من رستا ۱۵ سال دارم !!!!😯 تو رو خدا دیگه سنمو نپرسین انقد😐 در ضمن تیکر بارداری نیس تیکر عروسیمه☺️
اصلا تحملشو ندارم 

منم دقیق مثل شما اصلا تحمل ندارم قلیون بکشه...یه مدت دزدزکی میکشید....من متوجه شدم ولی میگفت نمی کشم...زندگیم شده بود جهنم...چون فک میکنم خیلی از مردا جنبه ندارن اگه قلیون یا سیگار کشیدن از این بزرگترش هم میکشن ..خیلی ترس دارم

شوهر من هر روز خدا مسته  در حدی مست میکنه ک از حالت عادیش خارج میشه من حتما باید خودمو دار بز ...

مست میکنه بعدچی میشه😯😯😯

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!

منم دوست ندارم ولي الان هوا اونقدر آلودست كه هممون انگار قليون ميكشيم ، نميدونم چي بگم حساسيتت كم بشه ، منم از اينكه بچم چيپس و پفك و شكلات بخوره ديوونه ميشم ! الان بيست و دوماهشه ، تا الان شكلات نخورده ! نميدونم بعدها رو چكار كنم !

منوشوهرم دوتایی میکشیم 😀😀🙂

من و شوهرمم همینطور تازه اون جلوي منو میگیره که بسه ديگه البته با بابام و داییمو شوهرمم میکشیم خانواده همسرمم کلا قلیونین اگه تو خانواده ما بود این دوستمون دیگه هیچی