2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسری  رفتیم خونه دوست شوهرم

بچه داداش چهارسالشو آورد دوستش

بهش شراب داد دوتا پیک کامل خورد

بچه انقد از حال خودش خارج شده بود تو دومتر راه رفتن ۳ بار خورد زمین

داداششم اومپه بود مثه ماست نشسته بود اونجا ( بابای بچه هه) کلی هم نیششو باز کرده بود میخندید😬

من رستا ۱۵ سال دارم !!!!😯 تو رو خدا دیگه سنمو نپرسین انقد😐 در ضمن تیکر بارداری نیس تیکر عروسیمه☺️
نه از ادكلنو آدامس خبري نيس

خب پس نگرانیت بی مورده..مطمئن باش نمیکشه چون کسی ک میکشه ازترس اینکه دهنش بونده یکاری میکنه😐

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
وا ...یعنی شراب میخوردین....یا خدااا...نکن این کارو

مشروب ن شراب ...

من ک خودم اصلا مشکلی ندارم

نمیدونم چرا حرومش کردن😬

من رستا ۱۵ سال دارم !!!!😯 تو رو خدا دیگه سنمو نپرسین انقد😐 در ضمن تیکر بارداری نیس تیکر عروسیمه☺️
خب پس نگرانیت بی مورده..مطمئن باش نمیکشه چون کسی ک میکشه ازترس اینکه دهنش بونده یکاری میکنه😐

راست ميگي بخدا چندماهه دارم عذاب ميكشم همش بعونه ميگيرم دعوامون ميشه قهر ميكنيم 

فقط خودم ميدونم چه مرگمه اون بيچاره ازهمه جا بيخبره فقط دو سه بار ازش پرسيدم قسم خورد كه نميكشه

امشب باز شك كردم بهش از وقتي اومد هيچي نگفتم اومدم نشستم تو اتاق هرچيم صدام كرد نرفتم 

شغلش چیه مگه؟؟؟

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
خب هم خانواده مشروبه     چون آدم رو مست میکنه از خود بی خود میکنه....

اتفاقا کلی هم باعث شادی میشه

ولی لامصب اگه خوب نباشه سر درد میاره بدددد😩😩

راست ميگي بخدا چندماهه دارم عذاب ميكشم همش بعونه ميگيرم دعوامون ميشه قهر ميكنيم  فقط خودم ميدو ...

اخی عزیزم😔😔

باورکن جدی میگم مطمئن باش نمیکشه بیخود از زندگی سردش نکن کاری نکن بره بکشه ها😂😂

بیشتربهش محبت کن اون بنده خدا ک قسم خورده نمیکشه ازآدامسم ک خبری نبود😂😂

راست ميگي بخدا چندماهه دارم عذاب ميكشم همش بعونه ميگيرم دعوامون ميشه قهر ميكنيم  فقط خودم ميدو ...

اصلا خودتو درگیر این قضیه نکن....من خودم یه مدت اینجور بودم اصلا زندگیم ب هم ریخته بود...میدونم چی میگی...زیاد ازش سوال نکن....فقط دعا کن اگه   میکشه هم از سرش بیفته...از دود و این چیزا دور باشه...خدا کمک میکنه ان شالله