2777
2789
بخدا یادم رفته  فقط میدونم باید زمانی گفت، تو فاصله رو تنظیم کنی فکرکنم راهنماهم باید روشن کنی ...

کاملا درست گفتی ....من از حفظم ولی تو امتحان😂😂😂

دیدی گاهی وقتا از یه چیزایی می بری ولی نمیتونی رهاش کنی،،،خیلی زجر اوره🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا درست گفتم؟؟؟ چون۸ماهه اصلا انجام ندادم

اره نکته های ریزشوهم گفتی ...اصلا توقع نداشتم...راضیم ازت😂😂😎من از بس رفتم دیگه همه رو حفظم...خدا بهم رحم کنه موقع امتحان،😓😯

اره نکته های ریزشوهم گفتی ...اصلا توقع نداشتم...راضیم ازت😂😂😎من از بس رفتم دیگه همه رو حفظم...خدا ...

قربووون توووووچیزی خواستی درخدمتم...

ایشالله قبول میشی

من که زده بودم جدول چون نمره ۳۰ گرفته بودم اون امتحان اصلی رو فکرکنم یارو دلش سوخت😂😂😂

خخخ یاد معلمم افتادم میگفت بسههه اینقدر ننویس😂😂😂همون جواب اصلی روبنویسی کافیه 

غزالک خوشبحالت من با ال نود نمیتونم دوبل بزنم میشه یه توضیح بدی

فاصله با ماشین کناری و صاف بودن ماشین خیلی مهمه باید کم باشه، بعد دنده عقب بیا وقتی انتهای ماشین یا همون اسمش چراغ راهنمای  پشت ماشین کناری رو تو شیشه مثلثی دیدی فرمونو بچرخون راست تا دوباره چراغ خطر عقب ماشین کناری رو تو شیشه سه گوش جلو ببینی 

بعد فرمونو چپ بچرخون

حالا نمیدونم مفهم نوشتم یا نه 

باردار نیستم 🙂 تیکر دوس دارم🤗
چرا خواستم ببینم شما چطور دوبل میزنی  

اول در موازات ی ماشین نگه میدارم 

بعد دنده عقب و انداختن اون علامت استاندارد رو شیشه بر روی انتهاي ماشین 

بعد دوباره ی نیش  

بعد همزمان ک دارم فرمون رو در جهت عقربه های ساعت ميچرخونم  اون دستگیره مشکی در عقب ک پشت صندلی رانندس اون رو با آینه بقل خودم  میندازم رو جدول بعد باز ی نیش حالا یک دور درحالت توقف ماشین  فرمون رو در جهت خلاف عقربه های ساعت. ميچرخونم و بقیه شو همراه با حرکت آروم ميپيچونم و اونقدر عقب می رم ک ماشینم صاف بشه 

امیدوارم متوجه بشید توضیحاتی ک دادم رو

راستی شما چ قد داديد 

قربووون توووووچیزی خواستی درخدمتم... ایشالله قبول میشی من که زده بودم جدول چون نمره ۳۰ گرفته بودم ...

واقعا دیگه روم نمیشه برم اموزشگاه....انشا...بار اخرم باشه و قبول شم...دعام کن خواهری

فاصله با ماشین کناری و صاف بودن ماشین خیلی مهمه باید کم باشه، بعد دنده عقب بیا وقتی انتهای ماشین یا ...

فاصله با ماشین بغلی چقدر باشه؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...