2777
2789
سوال درسی اگر منظورته بپرس ما مامانا خودمون یه پا معلمیم 😁

😅بله اون که صد البته

اما من تدریس دارم  میخاپ بدونم برای معلما کدوم درس از این سه تا پایه راحت تر و بهتره هم تدریسش هم طرح درس نویسی سالانه و روزانه اش .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریا نباشه اونم ما واردیم 😉

توی این سه تا دوم یکم پایه اروم و اسون تریه . اول که خیلی چالش داره سنگینه شروع اموزش و اینحرفا و کلی هم جشن و مراسم متفرقه دارن معلم دائم درگیر تنظیم وقته . سوم هم چالش یادگیری جدول ضربه و دروسی مثل مطالعات که اضافه میشن یکم کار میبره . دوم ولی حاشیه خاصی نداره فقط نظم در مشق نویسی و درس خوندن و اینا رو راه میفتن . این ظاهر ماجرا بود حالا اون تخصصیا رو که گفتی دیگه اطلاع ندارم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ریا نباشه اونم ما واردیم 😉توی این سه تا دوم یکم پایه اروم و اسون تریه . اول که خیلی چالش داره سنگین ...

خیلییییی ازتون ممنونم🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️کمک بزرگی بهم کردین

میگن ریاضی اسون تره .گفتم بازم بپرسم. باید ی درست از کتاب ریاضی رو انتخاب  و  تدریس کنم 

بله 😕چون استادم گفته فقط از همین سه پایه باید بیای تدریس کنی منم تا حالا تدریس نکردم اصلا

اوکی

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!