2777
2789

نی نی یار تورو خدا نترکون تاپیکمو من که حرف بدی نمیزنم فقط کمک میخوام لطفا نترکون خواهش میکنم ازت❤

من اولش داشتم خر میشدم یه کارایی باهاش کنم خیلی بهش اعتماد شدید داشتم...

ولی دعوا که شد کنسلش کردم....  بعد از دعوا بش گفتم من نمیخوام هیچ وقت این کارو بات کنم 

اونم اصرار پشت سر هم که باید کنی... حتی میگف اگر میخوای کنیم میام میبینمت بش فک کن تا فردا وقت داری....بم گف هیچ وقت نمیخوای یا فقط میخوای خیالت راحت شه؟ گفتم تا وقتی ازدواج نکنیم نمیخوام.... 

خیلییییییییییی اصرار میکرد منم گفتم نه نه نه میگف مطمنی؟ بش فک کن تا فردا پشت سر هم با لحن تهدید امیز که مثلا ترکت میکنم... منم الکی گفتم باشه عزیزم گف چرا قبول کردی ؟ گفتم چون دوست دارم(الکی بش گفتم میخواستم برم پیشش عکسای دونفری رو پاک کنم کات کنم) بعدش یهو گف دورت بگردم من دارم بات شوخی میکنم هیج وقت مجبورت نمیکنم گفتم ینی دس بم نمیزنی؟ گف نه عزیزم نمیزنم هر چی تو بگی😐

منم گفتم نزن گف باش... منظورش از این کارا چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخاد اعتمادتو جلب کنه بعدش بزنه بره

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

داره میخوات خرت کنه که باهات رابطه برقرار کنه بعدش خسته شد میندازدت دور و نمیگیردت آتو نباید میدادی تازه دادی باج‌نده بهش نترس نمیخوادت فقط ازت رابطه میخواد دوستت نداره