2777
2789
عنوان

چیکا کنم چاق شم

422 بازدید | 31 پست

من ۱۵۹قدمه میخوام یمک چاق شم ۴۷کیلو هستم میخوام یکوچولو چاق شم باید چیکارکنم ؟چی بخورم؟

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزنت خيليم خوبه فقط دو كيلو كم داري بنظرم برو باشگاه اگر فكر ميكني تيپت خوب نيست ولي از نظر وزن و قدي خيليم خوبي

چون معمولا ١١٠ و از قد كم ميكنن ميشه وزن ايده آلت شما وزن ايده آلت ٤٩ كيلويه

وزنت خيليم خوبه فقط دو كيلو كم داري بنظرم برو باشگاه اگر فكر ميكني تيپت خوب نيست ولي از نظر وزن و قد ...

من خودم وطن و اندازمو دوس دارم ولی شوهرم میگه تو ضعیفی  میشینه غصه میخوره ک من لاغزم

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
روزی 5قاشق خالی منظورم پودری من بااین روش 5کیلو چاق شدم

ممنون عزیزم....داروخانه بگم شیرخشک بزرگسالان میخوام ؟؟؟قیمتش چه قدره ؟؟مزش چطوره ؟؟؟ببخشید زیاد سوال پرسیدم♥😍❤

خدایا شکرت❤️