2777
2789
عنوان

چیکا کنم چاق شم

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 31 پست

به نام خدا

مثل من باش

خدافظ😘

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از فکر چاق شدن بیا بیرون

من انقدر لاغر بودم که انگار دیگه میشکستم. ۳۸ کیلو بودم

فقط یه سقط داشتم از بعد از اون جوری رفته رفته دارم چاق میشم که باورم نمیشه

دیگه شده غصم. البته الان خوب شدم. ۴۵ کیلو شدم

بیشتر دوست ندارم

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
ممنون عزیزم....داروخانه بگم شیرخشک بزرگسالان میخوام ؟؟؟قیمتش چه قدره ؟؟مزش چطوره ؟؟؟ببخشید زیاد سوال ...

نمیدونم من از داروخانه نخریدم 

دوست همسرم کارخونه شیرخشک داره وفقط صادر میکنه من از اون میگیرم عااالیه موادش المانیه حدودا 30 هزار میگیرم

ولی فک کنم قوطی معمولی شیرخشک تو ایران  20/30تومنه.

اگ نزدیک بودین برای شمام میخریدم میفرستادم

من خودم وطن و اندازمو دوس دارم ولی شوهرم میگه تو ضعیفی  میشینه غصه میخوره ک من لاغزم

فردا كه چاق شدي شكمت اومد بالا ميگه اين چه شكميه !!!!

حامله كه شدي نگران نباش وزنت زياد ميشه

مردا از اين حرفا اولش زياد ميزنن

مهم خودتي كه وزنتو و اندامتو دوست داري ولي اگر دوست نداري ضعيف باشي خب برو ورزش كن ولي الكي با خوردن وزنتو زياد نكن بعدا پشيمون ميشي

من میخوام خودمم شده بکشم تا چاق بشم😭 از پودر متنفرم هر چی خریدم ریختم درر دیروز یکی میگفت قرص فرشته خورده بود چاق شده بود

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
من میخوام خودمم شده بکشم تا چاق بشم😭 از پودر متنفرم هر چی خریدم ریختم درر دیروز یکی میگفت قرص فرشته ...

منو مشروب چاق میکنه ولی شوهرم میگه زیاد خوردنش معتادت میکنه و کلی ضرر داره

منم نمیخوام زیاد بخورم 

غذا هم هرچی اندازمه میخوردم بیشتر بخورم حالم بد میشه شربت اشتها اور خوردم‌تاثیری نداشت داروی گیاهی گفتن خوردم ولی باز‌بی تاثیر بود شوهرمم میگه همینکه تورک میبینم لاغری عذاب میکشم

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑