2777
2789
عنوان

جدیدا دوست دارم با خانواده شوهرم رفت و آمد کنم.

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 59 پست
گوگولی اوایل قهر آرامش من هم خیلی زیاد بود. ولی بعد از مدتی دیدم یه جای کار میلنگه. متوجه شدم خانواده شوهرو به هیچ عنوان نمیشه حذف کرد.
دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یکم نفس عمیق بکش بعد امروز رو بشین پای نی نی سایت بعد میفهمی واییییی اینا چقدر ظالمن بعد اگه نرفتی تو کار قطع رابطه بیا بهم بگو اسم کاربریم رو عوض کنم والا آدم به اکتشافاتی از رفتارهای خانواده شوهر اینجا میرسه که اگه تا آخر عمرت نیومده بودی اینجا نمیتونستی بفهمی مثلا بهت تعارف میکنن فلان چیز رو بخور اما چون با دوتا دستشون نبود و تا کمر دولا نشدن میخواستن بی احترامی کنن واه واه واه
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
نه شوهرم باهاشون تلفنی در ارتباط البته خیلی کمتر از گذشته ما تو یه شهر دور از خانواده همون هستیم سالی سه چهار بار شاید بریم شهرمون که من نمیرم اونجا البته تنهایی میرم مثلا شوهرم فقط عید رفت خونشون
مهشید من هم بعد از قهر روشمو کلا عوض کردم. از یک فرد بغض کرده و منزوی تبدیل شدم به یه فرد شاد که میتونه و آزاده که خوش و سر حال باشه.
توهین نکردم به اونایی که واقعا دارن تو رابطه با مادرشوهر اذیت میشنا اونا حق دارن خدایش و درکشون میکنن من خودم تو بطن همچین مشکلی بودم اما بعضیا از هر چیزی یه کوه مشکل میسازن
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
منم یه خواهرشوهر فتنه و چند جاری فتنه تر دارم. ولی وقتی باهاشون هستم سعی میکنم خوش باشم. دنبال حواشی بعد دیدارها هم نمیرم. گ اینجوری اعصابم خیلی راحتتره. مثلا عروسی برادرشوهرم وای که چقدر خوش گذشت. در کنار 6 تا جاری و یک خواهرشوهر
سیران جون حتما سعی کن با سیاست آشتی کنی. آشتی بودن و کمتر رفت و آمد داشتن خیلی بهتر از قهر بودنه. قهر بودن یه کوله بار سنگینیه رو دوش آدم. هرچند واقعا بهش فکر نکنی و عین خیالت نباشه. ولی سنگینی قهر رو قلبت حس میشه . همیشه همیشه.
گوگولی جان من نمیخوام یاد آوری کنم حرفهای مادرشوهرمو . خیلی خیلی بدتر از حرف مادرشوهر تو. ولی من شخصا به نتیجه رسیدم با آشتی کردن روح و روانم آرامش بیشتری داره. من داشتم شدیدا مریض میشدم. و واقعا خودم متوجه شدم به خاطر نفرت نهانیه که از خانواده شو هرم دارم. هرچند بهشون فکر نمیکردم. ولی قلبم سنگین بود. الان حالم خیلی خیلی بهتره.