2777
2789

اینجانب ۸ ماه اقدام بی ثمر خودم هیچ مرگیم نیست ولی از امروز متفورمین شروع کردم همسرم ضعیفه ولی تاحالا ازمایش نداده و عمرا نده سابقه ناباروری تو فامیل همسر 

هرچقدر هم از خدا کمک میخام اصلا بحسابم نمیاره

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
اسما جان ببخشید هی سوال میپرسم . شما قبل ازینکه بهت بگن زخم داری یا عفونت، خودت متوجه شده بودی؟ علای ...

من یه مقدار خارش داشتم و ترشحات سبز رنگ ترشح سبز رنگ عفونت قارچیه..در هنگام نزدیکی یکم درد و سوزش داشتم هنوزم گاهی احساس میکنم...دکترم چیزی نگفت اینکه تاثیر داره یانه ولی انگار واقعا تاثیرداره چون وقتی زخم داری مدام روش عفونت میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجانب ۸ ماه اقدام بی ثمر خودم هیچ مرگیم نیست ولی از امروز متفورمین شروع کردم همسرم ضعیفه ولی تاحال ...

مینو من یسال متفورمین خوردم ولی اثری ندیدم سه ماه کلومیفن خوردم دو ماه لتروزول وکلی امپول

خانوما....نرفت دکتر همش میگه من سالمم

خب یجوری متقاعدش کن. اصلا قرار نیست که سالم یا ناسالم مطرح باشه، بگو برای اینکه زودتر نتیجه بگیریم. اخه بدون قرص ک چیزی عوض نمیشه. 

احتمالا دکتر بهش ال کارنیتین باید بده. 

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا
خب یجوری متقاعدش کن. اصلا قرار نیست که سالم یا ناسالم مطرح باشه، بگو برای اینکه زودتر نتیجه بگیریم. ...

خیلی بد قلقه تو خانوادشون هم حرف حرف خودشه ازمایش به یه بدبختی اومد والا مردم از بس همه جاگفتم عیب ازمنه

منم منتظرم 20ماهه یه بارداری نابجام داشته م الانم فعلادارومصرف میکنم عکسم رنگیم گرفتم مشکلی نیست خدا ...

منم مصرف میکردم کیست شد خداروشکر که سالمی پریودت مرتبه؟

اینجانب ۸ ماه اقدام بی ثمر خودم هیچ مرگیم نیست ولی از امروز متفورمین شروع کردم همسرم ضعیفه ولی تاحال ...

خیلی اشتباهه . حتما باید آزمایش اسپرم بده. همسر منم دیر داد یعنی دکتر گفته بود تا یکسال اقدام طبیعی. بعد از یکسال این کارا ولی اشتباهه. همون اول باید داده بشه.

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا

منم پنج ساله ازدواج کردم سه ساله فهمیدیم من تنبلی وشوهرواریکوسل داره اما عمل نمیکنه😢😢😢منم خرنوب گرفتم بهش میدم دعا کنیدبرام بااین نتیجه بگیرم 😓😓

الهی پایان جاده زندگی عاقبت به خیری باشه 🙂🤗
ناراحت نباش عزیزم درست موقعی ک فکرشو نمیکنی خدا بهت نی نی میده من خودمم خیلی گریه کردم حالتو درک میک ...

تو این مدت خیلی کم اوردن من از خیلی جاها مشکل دارم دیگه اینم شده روی اونا فقط میدونم خیلی تنهام راستی یه سوال دارم

منم پنج ساله ازدواج کردم سه ساله فهمیدیم من تنبلی وشوهرواریکوسل داره اما عمل نمیکنه😢😢😢منم خرنوب گ ...

خرنوبو من زیاد شنیدم تاثیرداره  ایشالا این دفعه نتیجه بگیرین 

(میشه برااینکه خدایه نی نی تودلم بزاره صلوات بفرستین)اللهم صل علی محمدوآل محمد
منم پنج ساله ازدواج کردم سه ساله فهمیدیم من تنبلی وشوهرواریکوسل داره اما عمل نمیکنه😢😢😢منم خرنوب گ ...

ان شالله نتیجه بگیری ولی باید عمل کنه...از ازمایش اسپرم فهمیدی ؟

تو این مدت خیلی کم اوردن من از خیلی جاها مشکل دارم دیگه اینم شده روی اونا فقط میدونم خیلی تنهام راست ...

بپرس عزیزم

(میشه برااینکه خدایه نی نی تودلم بزاره صلوات بفرستین)اللهم صل علی محمدوآل محمد

من 😔

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
ان شالله نتیجه بگیری ولی باید عمل کنه...از ازمایش اسپرم فهمیدی ؟

انشالله که نتیجه بده اخه زیادشنیدم ک بدون عمل هم نتیجه گرفتن .اره با معاینه و آزاسپرم فهمیدیم

الهی پایان جاده زندگی عاقبت به خیری باشه 🙂🤗