2777
2789

هیراد خیلی بهونه گیره انگار ده سالشه دکتر یزد بهم گفت زخم دهانه رحم داری باعفونت ولی نمیتونم فریزکنم چون ممکنه حامله نشی بهم یه قرص داد شوشو هم باید میخورد اون همه قرصاشوانداخت بیرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بیشتر از بیست باشه که تو ازمایش عددش 6هست

اوهوم. تازه تو اکثر سایتا نوشته باید بالای 32 درصد باشه. منم همسرم همه چیزش اوکی بود فقط حرکت رو ب جلو 10 تا بود که گویا همین مورد از همه مهمتره. دکتر به همسر شما چه دارویی داد؟ گفت ک باید چکار کنه؟؟

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا
آخی ناراحت نباش. انشاالله خدا به زودی دوباره بهت میده. حداقل تو باردار شدی مثبت بهش فکر کن. هرچند می ...

فقط ب من نه ب همه منتظرا بده خودم کشیدم دردشو میدونم چقد انتظار سخته خدا هیشکی رو با بچه امتحان نکنه 

(میشه برااینکه خدایه نی نی تودلم بزاره صلوات بفرستین)اللهم صل علی محمدوآل محمد
اوهوم. تازه تو اکثر سایتا نوشته باید بالای 32 درصد باشه. منم همسرم همه چیزش اوکی بود فقط حرکت رو ب ج ...

گفت باید بره سونو بیضه باید دارو بخوره وگرنه درمان نمیشه

selenaواقعا راست گفتی خیلی سخته خدا با بچه دارشدن ما رو امتحان میکنه شبا هرشب نماز شب میخونم گریه میکنم چقد دعا چقد قران میخونم ولی نمیدونم چرا دعاها مستجاب نمیشه

اسما جان ببخشید هی سوال میپرسم . شما قبل ازینکه بهت بگن زخم داری یا عفونت، خودت متوجه شده بودی؟ علایم داشتی؟؟

توی نزدیکی درد حس میکردی؟

عفونت یا زخم باروری رو تاخیر میندازه؟

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا
selenaواقعا راست گفتی خیلی سخته خدا با بچه دارشدن ما رو امتحان میکنه شبا هرشب نماز شب میخونم گریه می ...

ناراحت نباش عزیزم درست موقعی ک فکرشو نمیکنی خدا بهت نی نی میده من خودمم خیلی گریه کردم حالتو درک میکنم 

(میشه برااینکه خدایه نی نی تودلم بزاره صلوات بفرستین)اللهم صل علی محمدوآل محمد

منم منتظرم 20ماهه یه بارداری نابجام داشته م الانم فعلادارومصرف میکنم عکسم رنگیم گرفتم مشکلی نیست خداروشکرشوهرمم سالم سالم هست خوشبختانه فقطنمیدونم چرانمیشه این ماهم دکتربرام قرص لتروزول داده توپری مصرف کنم ولی ازکیستش میترسم آخه یه بارمصرف کردم کیست گرفتم

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹