هیراد خیلی بهونه گیره انگار ده سالشه دکتر یزد بهم گفت زخم دهانه رحم داری باعفونت ولی نمیتونم فریزکنم چون ممکنه حامله نشی بهم یه قرص داد شوشو هم باید میخورد اون همه قرصاشوانداخت بیرون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوهوم. تازه تو اکثر سایتا نوشته باید بالای 32 درصد باشه. منم همسرم همه چیزش اوکی بود فقط حرکت رو ب جلو 10 تا بود که گویا همین مورد از همه مهمتره. دکتر به همسر شما چه دارویی داد؟ گفت ک باید چکار کنه؟؟
منم منتظرم 20ماهه یه بارداری نابجام داشته م الانم فعلادارومصرف میکنم عکسم رنگیم گرفتم مشکلی نیست خداروشکرشوهرمم سالم سالم هست خوشبختانه فقطنمیدونم چرانمیشه این ماهم دکتربرام قرص لتروزول داده توپری مصرف کنم ولی ازکیستش میترسم آخه یه بارمصرف کردم کیست گرفتم
خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید 🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹