2777
2789
عنوان

كمك لطفا.باردارى با فاصله كم

272 بازدید | 32 پست

سلام

من ١٠ ماه پيش سزارين شدم

حدود ٦ هفتست باردارم. جلوگيرى سفت و سخت داشتيم ولى شد

دكترم ميگه اگه بخواى نگهش دارى بايد حتماحتمابچتو از شير بگيرى تا جنين بتونه رشد كنه،ولى پسرم خيلى به سينم وابستست.براش بميرم.

شوهرمم با اينكه بچه پشت هم دوست داشت ولى ميگه سقط كن چون ممكنه بچه خيلى ريز به دنيا بياد اگه نيفته خودش

حالا واقعا مجبورم بچمو از شير بگيرم اگه نگهش دارم؟ 

ممكنه رحمم چون تازه زايمان كردم نتونه بچه رو نگه داره؟ يا اينكه بچه ضعيف بدنيا بياد؟

ببخشيد طولانى شد. حال و روزم خوش نيست😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من شنیدم اگه مادر باردار باشه شیر هم بده 

بچه ای ک شیر میخوره هم اذیت میشه 

و لاغر میشه ... دستشوییشم شل میشه 

پس اگه بخوای نگهداری حتما باید از شیر بگیریش

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋

باید ازشیر بگیری 

بچت اسهال استفراغ میگیره 

احتمال سقط بسیار کمه هرچی زایمان داشته باشی رحم آماده تره 

اصلا نگران ضعفش نباش 

قرص ویتامینای خوب بخور خودتو تقویت کن

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
شير بهش ديگه نداديد؟

چرا تا پنج ماهگی دادم بعدش دیگه خودش نخورد.دکترشم میگفت هیچ مشکلی پیش نمیاد تا آخر میتونی بهش شیر بدی مگر اینکه خودش نخوره.الانم بهش شیرخشک میدم رشدشم خوبه خداروشکر